Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (4.95 secunde)
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs duminica in provincia Papua situata in estul Indoneziei, fara sa fie declansata alerta de tsunami, potrivit agentiei nationale de meteorologie si geofizica, relateaza Xinhua.
Moneda japoneza s-a depreciat brusc vineri in raport cu dolarul american dupa violentul cutremur care a lovit coasta de nord-est a Japoniei, transmite AFP. Dolarul american, care in cursul diminetii era cotat la 82,75 yeni, a ajuns pana la 83,30 yeni la cateva minute dupa cutremur.
Pasajul Basarab, ultimele teste de siguranta inainte de inaugurare. Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a verificat astazi lucrarile de la Pasajul Basarab.
Marmureanu, despre seismul de duminica:
Presa din Europa, SOCATA de rezultatul europarlamentarelor: "Cutremur politic" • Presa europeana este luni in stare de soc dupa "seismul politic" reprezentat de progresul partidelor eurosceptice in alegerile europene, si in special cel al Frontului National, de acum inainte "primul partid al Frantei", relateaza AFP.
Un cutremur puternic, de cinci grade pe scara Richter, a avut loc vineri dimineata in larg, la nivelul localitatii Casandra de pe Peninsula Halkidiki (nord), fara sa fie raportate persoane ranite sau pagube importante, relateaza ziarul Ekathimerini in pagina electronica.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP):
Cutremur de 4,4 grade pe 14 martie 2018. ... Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: ... Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) anunța ca acest seism a avut loc la ora 12:24:45 (ora Romaniei) si s-a produs la adancimea de 157,503 km.
Un cutremur de 7,3 pe scara Richter s-a produs in estul Japoniei, langa Fukushima. In urma seismului a fost emisa o alerta de tsunami.
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 a zguduit miercuri mai multe zone dens populate din Afganistan si Pakistan, conform Institutului American de Geofizica (USGS). Cel putin 920 de oameni au murit si se inregistreaza sute de raniti, potrivit autoritatilor din Afganistan, citate de BBC.
Un cutremur cu o magnitudine preliminara de 7,5 s-a produs in largul localitatii La Placita de Morelos, in vestul Mexicului, a anuntat Institutul american de geofizica (USGS), conform Reuters.
Nicusor Dan, primarul Capitalei, a declarat, astazi, ca ii este teama de modul in care s-ar comporta constructiile de dupa '90 in cazul unui cutremur in Bucuresti.
Un cutremur puternic a avut loc, in aceasta dimineata, si a fost resimtit in Bucuresti, dar si in alte orase din Romania. Seismul s-a produs la ora 06.50, in zona Buzau, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.
Un cutremur de 5,3 a avut loc joi dimineata in Romania, fiind resimtit si in alte cinci tari, insa romanii nu au primit mesaj Ro-Alert, asa cum se asteptau unii dintre ei.
Cel putin 46 de oameni au murit in urma unui cutremur in Indonezia. Alte sute de oameni sunt raniti. Seismul a lovit insula Java si a avut o magnitudine de 5,6.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de joi spre vineri in zona seismica Vrancea, conform informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).
Este din nou cutremur pe piata RCA. Potrivit avertizarilor de integritate, exista un sir de nereguli in interiorul cele mai mari companii de asigurari de raspundere civila auto.
Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit luni sudul Turciei, in apropiere de orasul Gaziantep, a raportat Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite (USGS) si a fost urmat de zeci de replici.
Ambasada Romaniei la Ankara a fost contactata pe telefonul de urgenta al misiunii diplomatice de catre un grup de studenti Erasmus, cetateni romani, care erau cazati la un hotel din localitatea Kahraman Maras, Turcia, afectata de cutremur, a transmis, luni, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
Bucurestenii se tem ca in cazul unui cutremur puternic, cladirile in care locuiesc nu vor rezista, iar tragedia din Turcia s-ar repeta.
google-analytics.com