Cautare

61265 de rezultate pentru "furt din genti" (5.72 secunde)
Janos Josef din Harghita participa la targul traditional de Sfintii Mihail si Gavrrile din curtea MTR cu genti lucrate manual. Il gasiti si astazi, de unde puteti cumpara genti deosebite, lucrate manual de acest mester marochiner, iar intrarea la targ pentru adulti costa 8 RON.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targul mestesugarilor "Piata taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am adus obiecte din piele precum:
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Florian de 22 de ani, ambii din Bucuresti, care aveau asupra lor doua perechi de geamuri de oglinzi auto.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targurile mestesugarilor organizate in tara. ... "Am adus obiecte din piele precum:
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targurile mestesugarilor organizate in tara. ... Evenimentul se inscrie in reteaua celor mai importante targuri de Craciun din Europa, Christmas Markets: ... "Am adus obiecte din piele precum:
Sotii Diana si Peter Szekernyes din Cluj, de la Pelino Leather, au venit cu un stand cu genti din piele la targul 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR. Pelino Leather este un producator de posete si produse din piele naturala.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. ... Daniel, toti din Bucuresti.
"In Romania, munca cinstita nu te scapa de saracie" - este propozitia pe care o auzi din gura oricarei persoane prinse la furat.
La standul sau de la targul din curtea MTR, vizitatorii au gasit si cumparat obiecte din piele de vita, precum bratari de diferite culori, din piele, portofele din piele - la 5 RON si la 100 RON, genti de piele, cu motive traditionale, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON si suporturi din piele pentru pieptan - 30 RON si agende din piele - la 70 RON.
camasi din bumbac, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari (din piele, din alpaca si din seminte) - intre 5 - 20 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase, pandante, cercei din seminte huayruro - la 20 RON, bratari crosetate de noroc - la 10 RON.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe a fost prezent recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR. Acesta a venit cu obiecte din piele tabacita si confectii din piele. "Am adus obiecte din piele precum:
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
In Tolo, un orasel superb din Grecia, situat la 145 de kilometri de Atena, chiar pe plaja, exista un magazin cochet situat langa Hotel Aris.
Elena Apostolescu, artizan, participa la targul 100 de traditii romanesti, organizat de Fundatia Kogaion in acest week-end organizat in curtea MTR cu genti, sacose din blugi si din material de pres, precum si rucsacuri din diverse materiale. ... Lucrez aceste genti de doi ani.
Am adus genti de diverse marimi, din in, canepa (cele mici - la 35 RON, iar cele mari - la 115 RON) si jucarii inedite - elefantei. ... Mai multe detalii despre aceste genti hand-made gasiti pe Facebook, la mia.quilt.pathcwork.
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N.
google-analytics.com