Cautare

2716 de rezultate pentru "duminica" (2.68 secunde)
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
BUCURESTI Temperaturile se mentin pe parcursul zilei intre 22 si 25 de grade, cu exceptia zilei de duminica, 21 octombrie, cand vor cobori la 18 grade si vor aparea ploile. MUNTENIA In zona Muntenia vor aparea innorari de vineri incolo, iar duminica sunt sanse mari de ploi.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00. Ora de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie.
Gigi Becali nu a fost la slujba oficiata duminica, la Rahova Gigi Becali nu a mers la slujba de liturghie oficiata de Prasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, la capela Penitenciarului Rahova, in prima duminica de cand se afla dupa gratii.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale.
Targuri cu preparate din peste, concerte, piese de teatru, in Capitala, pentru Sarbatoarea Floriilor Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc, duminica, Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si care rememoreaza intrarea lui Iisus in Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii orasului si intampinat cu frunze de palmier.
Marea Sarbatoare a Intrarii Domnului in Ierusalim are loc in duminica dinaintea Invierii Domnului (a Sfintelor Pasti), ziua fiind cunoscuta si sub numele de Duminica Floriilor.
Ce se intampla cu vremea incepand de sambata seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica, racire accentuata duminica pentru mai multe judete.
In cursul zilei de duminica, 28 decembrie 2014, se vor inregistra caderi de zapada in sudul si centrul Germaniei, in sudul, vestul si nord-vestul tarii exista posibilitatea de polei, iar in nord si est vremea va ramane insorita si uscata.
Sa auzim si celalalt punct de vedere Duminica ar trebui sa ma prezint la scoala de peste drum, sa iau una piesa stampila si una bucata buletin de vot, sa ma var intr-o buda din aia ecologica, sa trag perdeluta si sa zic:
ora 14.30 Un vot majoritar pentru 'Nu' la referendumul de duminica din Grecia va slabi in mod dramatic pozitia de negociere a Atenei, a avertizat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, evitand sa spuna daca, in acest caz, creditorii internationali vor redeschide negocierile, transmit Reuters, DPA si AFP.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud.
Cand se schimba ceasul, cand se va trece la ORA DE IARNA 2014 NEWS b365.ro Trecerea la ORA DE IARNA 2014 se face in noaptea dintre 25 si 26 octombrie 2014 (ultima duminica din luna octombrie), schimbarea orei facandu-se astfel incat ora 4:00 a diminetii de 26 octombrie 2013 devine ora 3:00.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
"Duminica m-am dus la parinti in judetul Arges, insa nu am stat decat doua ore. ... Duminica dimineata am fost in mijlocul familiei, apoi am trecut pe la serviciu sa vad ce s-a mai intamplat.
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Ponta il acuza pe Basescu ca dezinformeaza si ca este iresponsabil Replica la atacul de duminica venit de la Cotroceni Victor Ponta il acuza pe Traian Basescu de dezinformare si ii cere in mod imperativ sa se opreasca din campania electorala si sa reprezinte Romania in Consiliul European conform cu interesul national al tarii.
google-analytics.com