Cautare

406 de rezultate pentru "droguri la mioveni" (4.24 secunde)
Magda Marincovici) Pizza, ciocolata si chips-urile creeaza modificari la nivelul creierului similare celor induse de droguri sau alcool Unele aliment pot sa ne creeze o dependenta similara celei provocate de unele medicamente sau de unele droguri, sustine un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Michigan.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. ... Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara.
BANII DIN DROGURI SE PRELING LA POLITICIENI, SERVICII SI POLITIE Reputatul jurnalist Cornel Nistorescu relanseaza, in ultimul sau editorial pentru Cotidianul o teza indelung vehiculata cu ani in urma, anume ca traficul si consumul de droguri, in Romania, beneficiaza de culoare deschise pentru ca alimenteaza cu bani oamenii din politica, servicii ori politie.
Johnson a participat la descinderi impotriva traficantilor de droguri. Marea Britanie are cel putin 300.000 de dependenti de droguri. In Parlamentul britanic s-au gasit urme de consum de droguri.
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Lavinia Neagoe, de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost retinuta, ieri, in Capitala, de Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de "trafic de droguri de risc si de mare risc"
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Cel mai probabil, va fi o versiune derivata din conceptul Steppe, lansat la Geneva în 2006, si va avea elemente mecanice comune cu Nissan X-Trail. ... Jurnalistii de la www.worldcarfans.com i-au surprins pe cei de la Dacia, testând masina în tarile scandinave.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Mures 34 8 11 15 34-47 35 16 Vointa Sibiu 34 8 8 18 24-45 32 17 Sportul Studentesc 34 6 12 16 33-55 30 18 CS Mioveni 34 2 6 26 20-77 12 La egalitate de puncte departajarea s-a facut in urma rezultatelor directe dintre formatiile in cauza.
Intr-un meci contand pentru etapa a 22-a a editiei 2016 - 2017, echipa antrenata de Adrian Mihalcea a remizat, scor 2 - 2, in deplasare cu CS Mioveni.
REZUMAT | CS Mioveni - FC Voluntari 0-0 Liga I, sezonul 2021-2022 Etapa a 24-a Echipele de start: CS MIOVENI: Ducan - Al.
FC Arges - Mioveni 1-0 Liga 1 - Sezonul 2021/2022 Etapa 26 Au marcat: ... Andrei Prepelita CS Mioveni: I.Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Toma, Panait, Serbanica - Sanoh, Rusu, Buziuc Rezerve:
Superliga, etapa a 6-a Mioveni - FC Arges 0-1 A marcat: ... CS Mioveni: I. Popescu - I. Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Lixandru, V.
Mioveni - Hermannstadt 0-2 Etapa 16 - Superliga Sezon 2022-2023 Au marcat: ... CS MIOVENI (3-4-3): I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Lixandru, Trif - Radescu, Krasniqi, Antal Rezerve:
Cupa Romaniei, grupa B CS Mioveni - UTA 0-3 (0-1) Au marcat: Anton 12, Hoxhallari 52, Keseru 64 CS Mioveni:
Superliga, etapa a 28-a CS Mioveni - FC Voluntari 0-3 (0-1) Au marcat: Nemec 29, Radut 64, Dumiter 77 CS Mioveni:
google-analytics.com