Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (3.45 secunde)
O prima fotografie a portului cu ambarcatiuni cu vele Odata cu proclamarea Independentei de stat, la 9 mai 1877, interesul autoritatilor vremii pentru aceasta zona creste, mai ales ca la discutiile din timpul Congresului de pace din anul 1878 se dorea ca impreuna cu Dobrogea de Nord la regatul roman sa fie alipita si o regiune din jurul orasului Silistra.
de la Baia Mare, pana in Dobrogea. Crisocolul este din Dobrogea, selenitul este din Buzau, calcedonia este din Maramures. Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan.
Repetatele gafe ale Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, dar mai ales atitudinea ostila a directorului DADL, Ionel Manafu, care da senzatia ca saboteaza litoralul si sezonul estival cu buna stiinta, au atras, in sfarsit, si nemultumirea celor care l-au promovat.
Dobrogea In Dobrogea, temperatura aerului va fi in scadere in primele doua zile, apoi valorile diurne vor creste usor si treptat.
Dobrogea In Dobrogea, de la o vreme usor mai rece decat in mod obisnuit in primele zile ale intervalului de prognoza, in care media regionala a maximelor termice va fi de 18 - 19 de grade Celsius si a celor minime de aproximativ 11 grade, in perioada 30 Septembrie - 4 Octombrie, in urma unei cresteri semnificative a regimului termic, vremea va deveni calda.
DOBROGEA In Dobrogea, intre 12 si 17 martie, regimul termic nu va avea variatii semnificative, astfel incat maximele diurne se vor situa, in medie, in jurul a 12 grade, iar minimele nocturne vor fi de 4 - 6 grade.
Probabilitate pentru precipitatii va creste dupa 4 decembrie 2018, dar pe arii mai extinse si posibil insemnate cantitativ acestea vor fi in perioada 9 - 12 decembrie 2018. DOBROGEA In Dobrogea, in prima saptamana de prognoza se vor inregistra variatii termice in jurul mediilor multianuale.
Parerile istoricilor despre localizarea acestor vlahi sunt impartite, unii sustinand ca ar fi fost romani din nordul Dunarii, in timp ce altii ii plaseaza in Balcani sau Dobrogea.
De fapt, numai teoretic se lucreaza intens, pentru ca, in cursul zilei de ieri, 3 iulie a.c., din dorinta de a vedea cu proprii nostri ochi cum anume actioneaza Directia Apelor Dobrogea Litoral, am constatat, nu neaparat cu surprindere, ca intre cele comunicate de DADL si realitatea din teren este o mare diferenta.
Contactati de reporterii cotidianului "Replica", reprezentantii Directiei Apelor Dobrogea - Litoral si-au aratat inca o data impertinenta si opacitatea in relatiile cu mass-media. ... Doar asa va pot da toate datele necesare", a declarat purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Catalin Anton.
Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
Revenim insa cu detalii si completari, dar si cu mentiunea ca directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Ionel Manafu, a refuzat cu desavarsire sa ne raspunda. ... Ar putea fi cazul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, prin persoana fostului director Hristu Uzun.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol. ... In cazul unei poluari accidentale, intreaga raspundere revine organizatorului cursei, care are obligatia de a anunta in cel mai scurt timp Directia Apelor Dobrogea-Litoral.
Dobrogea va fi declarata zona calamitata, dupa ce seceta a distrus aproape toate recoltele din judetul Constanta, a anuntat sambata Gheorghe Albu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Localnicii din Dobrogea celebreaza anul acesta trecerea a 130 de ani de la instalarea administratiei romanesti in aceasta regiune.
Situatia din cartierul Dobrogea 2 din municipiul Mangalia este cu totul alta decat cea descrisa de primarul Claudiu Tusac sustine deputatul PD-L Zanfir Iorgus (foto). ... Deputatul PD-L sustine ca actualul primar al Mangaliei "minte" atunci cand vorbeste de cartierul Dobrogea 2:
"Bonus", consilierii judeteni au mai aprobat, vineri, ca si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" sa se mute in cladirea CMZ, dupa ce sefii ISU au solicitat acordarea unui numar de 12 camere ce vor adaposti Centrul Judetean de Conducere si coordonare a Interventiei.
Agentii economici care desfasoara activitati de agrement nautic fara autorizatii legale in vigoare vor fi sanctionati, de catre Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL), cu amenzi de pana la 20.
Firma italiana Enel, care a semnat in iunie 2004 un contract in vederea achizitionarii societatilor Electrica Banat si Electrica Dobrogea, a infiintat de curand in Romania o firma de consultanta pentru afaceri si management, denumita Enel Servicii SRL Bucuresti.
In Dobrogea exista deja 32 de asociatii de acest tip, dar in aceasta zona intervine un mare dezavantaj:
google-analytics.com