Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (5.91 secunde)
Despre ce sa scriu, pana la urma? Despre o clasa politica biscisnica, incapabila sa ofere un proiect de viitor societatii? Despre o societate atomizata, incapabila de solidaritate? Despre o democratie formala, din care lipsesc cetatenii?
DEMNITATE este un spectacol electrizant despre:
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... Despre ce naiba sa vorbesti? E ca si cum ai scrie despre lungimea, latimea si greutatea vidului. ... nici macar cand ajung sa scriu despre tot felul de caraghiosi.
FARCAS) Robert Hastings, cel care investigheaza inca din 1973 incidentele OZN la instalatiile nucleare americane, incidente despre care am scris de mai multe ori in paginile prezentei publicatii, afirma ca agentiile de informatii ale Statelor Unite monitorizeaza activitatile investigatorilor OZN, o practica pusa in aplicare de catre CIA incepand din 1953 si care continua si astazi.
Dar nu doar in excelentul articol metionat gasim semnatura lui Gave pe analize mai mult decat critice despre Macron si despre actualitatea politica din Franta.
Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri (Autor: ... CE STIE GUVERNUL AMERICAN DESPRE OZN-URI? ... - Daca suntem aici pentru a vorbi despre omuleti verzi sau daca vreti sa vedeti lucruri care ar fi fost gasite in New Mexico, ori asa ceva, eu nu sunt interesat de asta.
Discursul aberant al lui Iohannis, din CSM, reprezinta o pagina rusinoasa de referinta intre toate exprimarile publice posibile despre stat si justitie AZI: Gandire stramba despre statul de drept (Autor:
Despre Cumintenia Pamantului, ieri si azi (Autor:
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... Dintr-o sursa sigura, am fost informat despre aceasta intrunire (n.n dupa toate probabilitatile sursa era chiar Titu Maiorescu). ... Scrisese despre conditionarile umilitoare impuse Romaniei de puterile europene, in schimbul recunoasterii Independentei.
Expertul a vorbit si despre instinctele de supravietuire ale oamenilor prinsi in clubul groazei in momentul dezlantuirii infernului din clubul Colectiv, dar si despre ipotezele lansate pe piata imediat dupa tragedie. ... S-a vorbit despre razbunari, despre morti ascunsi prin saci, despre blestemul satanistilor...
Este vorba despre o analiza-radiografie emisa de o somitate in domeniu si, care, ca abordare, veti vedea, poate fi considerata complementara celei prezentate de generalul Chelaru atunci vorbea despre un razboi total impotriva terorismului de tipul: ... Tocmai pentru ca despre asta vorbeste: despre pace, ca un panaceu antiterorism!.
Daca nu iesea Iliescu la televizor, poate depuneati o floare pe mormantul meu Mircea Dinescu a fost audiat joi ca martor in dosarul Revolutiei si le-a vorbit procurorilor militari despre evenimentele de dupa 22 decembrie 1989.
Pe de alta parte, The New York Times nu publica, in mod consecvent, articole despre fenomene de tipul OZN, lasand acest subiect neserios pe seama tabloidelor sau a presei locale. ... - Cum intra o poveste despre OZN-uri in The New York Times?
Este vorba despre o intamplare petrecuta cu mult timp in urma, in ziua de 20 mai 1957.
In esenta este vorba despre faptul ca liderul liberal semnaleaza pericolul la adresa statului de drept si a democratiei, si ca suntem intr-o stare de fapt, o republica prezidentiala discretionara, in care derapajele totalitare inadmisibile sunt, din pacate, tolerate de societate, tratate ca pe un fapt divers.
'Pe la inceputul anului 2008 scriam cateva lucruri dure despre PSD si despre balamucul din partid, despre imbecila lupta pentru putere dintre indivizi, despre "grupul de la Cluj" si despre tradari, despre lipsa de ideologie, despre democratia de fatada, despre lasitati.
Imediat ce a aterizat in Pensacola, Jividen a completat un formular despre aceasta intalnire, iar aceatsa a fost ultima data cand a mai auzit de acest caz.
Controloarea Traficului Aerian din Germania a spus despre acest obiect ca el avea lumini normale verzi si rosii, dar si o lumina in apropierea ambelor laturi. ... Primele explicatii care faceau referire la acel obiect, vorbeau despre o drona sau un balon.
despre increngaturile (sau nu) ale lui Florence Aubenas cu colegii ei, ziaristii romani rapiti in Irak; despre cutremurul din Chile; despre soarta Guvernului Romaniei dupa votul din Parlament; despre mineriada din 13-15 iunie; despre atentatele - de rigoare - din Irak;
google-analytics.com