Cautare

196 de rezultate pentru "deseuri" (3.18 secunde)
In urma campaniei declansate pe data de 3 noiembrie, la nivelul municipiului Galati au fost stranse 4,7 tone de deseuri electronice si electrocasnice, in timp ce la nivelul municipiului Tecuci au fost colectate 0,3 tone de deseuri de uz casnic.
Peste 423 detone de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate sambata, in cadrul campaniei "Marea Debarasare", potrivit unor date preliminare prezentate de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile.
Santiere deschise, moloz si deseuri depozitate la voia intamplarii, nori de praf si mazga in urma utilajelor, gropi si trotuare blocate, aceasta este o imagine intalnita frecvent in Craiova.
Insa, nu la un loc cu toate celelalte deseuri pe care le-am produs. Electronicele si electrocasnicele trebuie duse in puncte speciale de colectare, unde vor fi apoi dezasamblate pe bucati tot mai mici, pentru a fi reciclate ori, cand nu e posibil, depozitate in siguranta ca deseuri nereciclabile.
Tari din Occident trimit mii de tone de gunoi la noi, in ciuda faptului ca importul de deseuri care nu mai pot fi reciclate este interzis, spun autoritatile romane. ... distrugerea unei tone de deseuri este si de zece ori mai ieftina in Romania.
cresterea constanta a volumului de deseuri; cresterea continua a numarului transporturilor transfrontaliere ilegale de deseuri;
Desi municipiul Giurgiu este cel mai mare producator de deseuri din judet, groapa de gunoi a orasului a fost inchisa la 31 decembrie 2007, fara a se fi realizat un depozit ecologic, la standarde europene, care sa serveasca zona de sud a judetului.
349/2005 cu privire la reabilitarea spatiilor de depozitare deseuri din localitatile rurale, de pe raza judetului Constanta, a declarat ing.
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
"Limanu, Vama Veche, 2 Mai, Hagieni - colectare selectiva si transport deseuri menajere in zone de mare atractie turistica" vizeaza regenerarea si dezvoltarea rurala, prin imbunatatirea masurilor de salubrizare, conducand la cresterea atractivitatii turistice si imbunatatirea calitatii mediului in zona sudului litoralului.
apa (2,8 milioane de euro), sol (50.000 de euro), deseuri (30.000 de euro) si zgomot (130.000 de euro). ... aer - 876,5 milioane de euro, apa - 355.000 de euro si deseuri - 10.000 de euro.
Societatea este afiliata la asociatia ECO TIC - care se ocupa cu reciclarea de deseuri de produse electronice si electrocasnice si aplica o taxa verde de sapte lei pentru diverse categorii de produse.Taxe diferentiateTaxa pentru reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice este ceruta de UE si se aplica deja în spatiul comunitar.
Practic nu cantitatea de deseuri colectata a fost importanta, ci transmiterea mesajului. Important este ca populatia sa inteleaga ca aceste deseuri trebuie colectate", a declarat comisarul sef din cadrul Garzii de Mediu, Vasile Petro.
Acestea lucreaza pe baza de contract cu generatorii individuali, dar acest sistem nu acopera totalul generatorilor de deseuri municipale din mediul urban.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati. ... In ceea ce priveste depozitele neconforme pentru deseuri periculoase la nivelul judetului exista patru, amplasate in orasele Galati, Tecuci, Beresti si Targu Bujor.
In 2008, Eco-Rom Ambalaje si-a extins activitatea de colectare si valorificare de deseuri de ambalaj de la populatie la nivelul a 42 de localitati. ... 000 de tone de deseuri de ambalaj. ... 000 de tone de deseuri de ambalaj, din totalul de 745.
Singurul incinerator de deseuri animaliere de pe raza judetului Constanta, SC Mineral-Protan SA Agigea functioneaza in perioada de criza aproape de capacitatea maxima, efectele crizei financiare simtindu-se mult prea putin, in conditiile in care societatea are contracte cu cele mai mari hypermarket-uri din zona.
In comuna doljeana Sopot s-a inaugurat in aceste zile un incinerator de deseuri medicale si animaliere, investitie care se ridica la 12 milioane de lei. ... Acum nu le ramane decat sa atraga cat mai multe deseuri de acest gen din zona Olteniei, dar si din restul tarii.
Prin intermediul SIGUREC 1 se pot colecta deseuri constand in: PET-uri, doze de aluminiu, butelii de sticla, butelii PE, PP, Tetra Pack, folii ambalaj PE, PP, hartie, carton si deseuri de echipamente electrice si electronice.
Printre altele, in respectivul fluturas se arata ca intre anii 2000 - 2003 s-a implementat Sistemul Meteorologic Integrat National, investitie de 55 milioane dolari, ca au fost realizate 14 depozite de deseuri si trei incineratoare de deseuri periculoase, pentru ca spre final sa se mentioneze ca "in perioada 1997 - 2000 nu a inceput nici un proiect de finantare europeana ".
google-analytics.com