Cautare

291 de rezultate pentru "crima" (2.49 secunde)
O crima socanta a dat peste cap intreaga comunitate dintr-un sat buzoian. Un batran de 81 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce ar fi fost lovit, dezbracat de haine si legat.
In cazul judetului nostru, pentru functia de sef al Inspectoratului si-a depus candidatura numai comisarul sef Victor Popescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate, nimeni altul decat cel care in urma cu patru ani i-a fost subaltern lui Dan Valentin Fatuloiu in timpul in care acesta coordona Directia de Crima Organizata din Politia Romana.
Daca le-am privatiza companiile la care statul mai este actionar, tot pentru consum, ar fi o crima. Parlamentul, daca era corect, acum ar fi avut o alta atitudine legata de cresterea TVA.
Astfel, incepand cu finele acestei saptamani va fi derulat un program de verificare a activitatilor in derulare a politistilor de la Crima Organizata, pentru a se putea corela actiunile politiei cu cele ale Crimei Organizate.
• Am putea face din populism o crima impotriva viitorului tarii. Cei care se manifesta violent impotriva guvernului ar trebui sa se gandeasca ce ar face ei:
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Pana in prezent, asasinatul nu a fost revendicat. Crima survine unor tentative de asasinare a lui Allawi si a altui parlamentar, Mish’ah al-Jabouri.
La Departamentul de Relatii cu Presa din cadrul IPJ Constanta - stupefactie maxima - toti cei din departament stiau ca dosarul ramas in cursa apartine inspectorului sef Victor Popescu, actualul sef al Centrului Zonal de Combatere Crima Organizata si Antidrog.
baietul ce s-a dat ofitar de la crima organizata a fost pus pe liber, ca nu prezinta pericol social. Normal, omul a vrut sa faca bine, sa dea o mina de ajutor la stirpirea coruptiei mici si mijlocii din piata, sa organizeze ofitereste criminalitatea.
Totodata, ministrul a mai spus ca, la inceputul lui martie, specialistii vor cerceta libera circulatie a bunurilor, justitie, coruptie, protectia frontierelor si crima organizata.
Tragedia a venit insa cand ea a comis crima de a fi adormit chiar la ora cand el ii daduse intalnire.
Gen: Actiune, Crima, Thriller An: 2016 Regizor: Dennis Gansel Actori: Jason Statham,Jessica Alba,Tommy Lee Jones
crima, drama, mister, thriller. Durata: 95 minute Rating: N15 Premiera in Romania: 09.09.2016 Mike Regan (Pierce Brosnan) are totul:
crima, drama, mister Premiera in Romania: 3. 11. 2017 Suburbicon este o comunitate din suburbie, linistita si fericita, cu gradini si case ingrijite, locul perfect pentru a trai impreuna cu familia, iar in vara anului 1959, familia Lodge exact asta facea.
Filmul Fratia Hotilor va rula in curand in cinematografele din Romania. Gen: actiune, crima, Drama, thriller Regizor: Christian Gudegast Actori:
crima, drama, thriller Regia Steve McQueen Durata: 128 minute Premiera in Romania: 23.11.2018 In agitatul Chicago al zilelor noastre, patru femei care nu au altceva in comun decat datoriile lasate de sotii lor eliminati de rivali din lumea criminala, decid sa nu-si lase viitorul in mainile altora.
- Cineva striga/ in strada:// ai crede ca se intampla o crima,/ cineva este supus agresiunii/ asupra cuiva se exercita violenta/ ca asupra porcului la taiat.// Si chiar asa se si indeparteaza,/ urletele:/ mecanice, aproape egale,/ ca un strict semnal de injunghiere/ din ce in ce mai stins// in timp ce umanul s-a refugiat/ in:
actiune, comedie, crima, thriller Durata: 123 minute Rating Premiera in Romania: 17.01.2020 Marcus Burnett (Martin Lawrence ) este acum inspector de politie in timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza varstei mijlocii.
Ministrul s-a referit la riscurile asimetrice - crima organizata, trafic ilegal, terorism - si la conflictele inghetate din regiune. Ungureanu a precizat ca Romania va sprijini eforturile Greciei de a determina introducerea unei "dimensiuni a Marii Negre" in politica europeana.
Blaga a precizat ca in perioada ianuarie 2005 - mai 2006 au fost identificate 8.200 de infractiuni de crima organizata si 1.000 de retele criminale, peste 600 dintre acestea fiind anihilate.
google-analytics.com