Cautare

19 de rezultate pentru "crasna luka a" (2.91 secunde)
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Dupa ce a dezamagit la ultimele meciuri din Fed Cup, Simona abandoneaza echipa intr-un moment critic. Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
Tricolorii rateaza calificarea la Mondialul din Rusia Echipa lui Daum a prestat un nou joc modest in Muntenegru si nu mai pastreaza nici sanse teoretice pentru obtinerea unui loc de baraj la Cupa Mondiala.
Croatia - Danemarca 3-2 Croatia este a patra echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia, dupa ce a invins fosta adversara a Romaniei, Danemarca, in urma loviturilor de departajare.
Prin What you want, Andrei si Kamara aduc un refresh proiectului AlbNegru care a implinit luna aceasta 12 ani de la debut. ... Videoclipul a fost produs de noua echipa de productie Video "LUKA Film", care reuseste sa surprinda placut de la primii pasi prin simplitate si dinamism.
Ivana Mladenovia, Luka Gramia, Gordana Mladenovia, Miodrag Mladenovia Drama - Romania, Serbia - 2019 - 1h26 Actrita sarba Ivana lucreaza si traieste in Romania, dar dupa o serie de probleme de sanatate decide sa isi petreaca vara pe malul celalalt al Dunarii, in Kladovo, oraselul natal, inconjurata de familie.
Judetul Braila a fost decupat in cinci colegii pentru Camera Deputatilor si doua pentru Senat.
In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan. Banii de la Budapesta, "pansament" pentru scolile salajene Guvernul maghiar a mai alocat fonduri si pentru dotarea scolilor, in care studiaza elevii de etnie maghiara, cu materiale didactice (harti, carti, dar si aparatura electronica, precum:
Aproape 13.000 de gorjeni din 18 localitati nu au primit ajutorul de incalzire, desi indeplinesc toate conditiile pentru a beneficia de acesta, din cauza lipsei de interes a functionarilor primariilor din localitatile unde isi au domiciliul.
Aceasta masura viza investitiile in impaduriri, in pepiniere, investitii pentru imbunatatirea prelucrarii primare a lemnului si marketingului produselor forestiere, precum si investitii in drumuri forestiere si gospodarirea padurilor.
Pentru o suprafata de teren de 163 hectare situata pe teritoriul localitatilor Ip, Crasna, Nusfalau si Boghis, din judetul Salaj, compania va acorda despagubiri estimate la 119,49 milioane de lei.
Institutia Prefectului a emis parohiilor 265 de titluri de proprietate. ... Balteni, Balanesti, Borascu, Crasna, Danesti, Polovragi si Tismana. Potrivit lui Victor Banta, prefectul judetului Gorj, retrocedarea terenurilor s-a facut atat in baza Legii nr.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In perioada 28-31 august 2015 Comisia romanilor de pretutindeni din Senatul Romaniei a efectuat o vizita de lucru in nordul Bucovinei (Tinutul Herta, raionul Storojinet si Cernauti), Ucraina.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
Editorial A.M Press: ... Nu-mi place la Cernica, am zis, poate mergem la Pasarea, unde o strabunica de tata a fost stareta, dar murind toti ai mei, nu-i stiu numele de calugarita.
Primul accident a avut loc in comuna Ciuperceni, unde un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un moped, pe DJ 673 A - Stramba Vulcan, a patruns pe DN 67 fara a acorda prioritate de trecere unui autotren, la volanul caruia de un alt gorjean, de 45 ani, din comuna Crasna.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com