Cautare

4669 de rezultate pentru "comuna scorteni 2010" (3.42 secunde)
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P. ... in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Dintr-o iluzie, comuna mai tuturor partidelor romanesti: ... Singura fereastra de oportunitate pentru alegeri anticipate este 2010. Doar ca 2010 este si anul de maxim al crizei, iar PDL o va deconta, indiferent de ce cred Traian Basescu, Emil Boc si ceilalti.
Proiectul are o valoare de 105.000 de dolari (din care grantul este de 85.000 de dolari), este finantat de CEE Trust - o organizatie americana a societatii civile pentru Europa Centrala si de Est si va fi implementat in perioada aprilie 2009 - iulie 2010.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) a alocat din bugetul pe 2010 al Fondului pentru Mediu (FM) suma de 2,45 milioane de lei pentru infiintarea si extinderea de spatii verzi in cateva localitati din judetul Dolj.
"Domnule Emil Boc, In urma discutiilor pe care reprezentantii FMI le-au purtat cu liderii partidelor politice s-a desprins clar ideea ca adoptarea bugetului pe 2010 reprezinta o prioritate nationala si o conditie obligatorie pentru primirea la timp a celei de-a treia transe din imprumutul acordat Romaniei.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
Proiectul SAPARD pe masura 2.1 pentru pietruirea strazilor pentru comuna Cogealac a fost incheiat inainte ca Fantanele sa devina unitate administrativa independenta. Motiv pentru care in proiectul intocmit de primarul Cogealacului a fost trecuta si actuala comuna Fantanele cu cateva strazi.
Comuna Radovanu se afla situata la mica distanta de locul unde Argesul primeste apele Dambovitei.
Interesul ocult de a distruge limba populara (veche) Trebuia sa existe o asa-zisa limba comuna tuturor locuitorilor care alcatuiau un popor, pentru ca pana atunci, pe suprafata tarii respective existau foarte multe dialecte si oamenii nu se puteau intelege de la o regiune la alta.
Asezamantul manastiresc de la Coslogeni Urmand drumul de la Calarasi spre Fetesti, dupa numai 12 km, la intrarea in comuna Dichiseni, turla unei clopotnite, precum si acoperisul tuguiat al unei biserici de lemn construita in stil maramuresean, anunta ca esti in preajma unui asezamant manastiresc.
Sarbatorile Corodului au adus in comuna multe dintre fetele luminate ale politicii galatene. ... Ultimul episod al Sarbatorilor Corodului s-a consumat pe stadionul din comuna, unde a fost organizat un spectacol care l-a avut ca invitat principal pe Aurel Moldoveanu.
Ca toti primarii judetului Constanta, si cel din comuna Lumina, Ioan Roman, a tras linia si a concluzionat ca anul 2006 a fost unul bun pentru comuna pe care o pastoreste.
Deputatii si senatorii s-ar putea reuni saptamana viitoare, in sedinta comuna, pentru a da un raspuns la solicitarea sefului statului privind organizarea unui referendum pe tema votului uninominal.
google-analytics.com