Cautare

458 de rezultate pentru "claudia pavel" (2.91 secunde)
Dan Pavel:
Dan Pavel:
Prin iesirile sale virulente, este foarte posibil ca Traian Basescu sa pregateasca momentul in care va refuza sa-l nominalizeaze pe Victor Ponta in functia de premier, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca asa ceva s-ar solda cu o criza politica de proportii.
Dan Pavel: "Traian Basescu se agata cu dintii de fiecare zi la Cotroceni" Este cat se poate de clar ca presedintele Traian Basescu face tot ce este posibil pentru a-si incheia mandatul la termen, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului din cadrul Santierului Naval, Stelian Pavel, salariatii au fost chemati de patronatul societatii la tratative inainte de termen in speranta ca vor putea stopa plecarea la munca in strainatate a angajatilor. ... Toti angajatii asteapta o noua majorare a salariilor", ne-a declarat Stelian Pavel.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului societatii, Stelian Pavel, majoritatea salariatilor a plecat pentru a munci in strainatate pe salarii mult mai mari decat cele primite pana acum.
Inpolitic il citeaza pe analistul Dan Pavel, care crede ca Guvernul o sa cada in fucntie de interesele financiare ale liderilor de partide politice.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4. ... Pampea, Dita, Velianu, Serban, Popa, Feraru, Ion Preda, Murineanu, Popescu, Chelu, Marin Pavel.
dans sportiv - Pavel Uncu - Galina Uncu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
In urma cu doua luni, la sfarsitul lunii septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Muzeului de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara. ... Muzeul de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara este o fundatie privata pentru arta moderna si contemporana romaneasca, situata in Bucuresti, Romania.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie - Izvoratorul de Mir din Tesalonic Comunitatea crestina din Tesalonic a fost infiintata de catre Sfantul Apostol Pavel, in timpul celei de-a doua calatorie misionara, cand acesta a predicat in sinagoga evreilor din acest oras.
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta bazata pe acumularea si selectarea informatiilor provenite din studii consacrate, care, in timp, si-au dovedit eficacitatea. ... Aceasta dieta este prezentata in volumul Nu hrani cancerul!, autori Pavel Chirila, Madalina Popecu, Cristela Georgescu, Editura Christiana, Bucuresti, 2012.
Fosta contabila de la Ciocarlia a plecat in concediu cu acte din institutie Si pentru ca Nicolae Marghiol nu putea sa faca falsuri in acte singur - alaturi i-a fost chiar contabilul primariei, Nicoleta Claudia Onara.
De la standul ei o profesoara de romana, Claudia Gorniceanu, pasionata de cristale, a achizitionat un cristal de cuart cu apa cu 150 RON. ... Asa ca, trebuie sa avem numai ganduri bune", ne-a spus Claudia.
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari. Smarldul se vinde cel mai bine si orice obiect are clientul sau, ne-a spus colectionara Claudia Bureata.
Claudia Vasilache, managing partner la WMP, ne recomanda o masca din ulei de masline si banane, pe care o puteti prepara cu ulei de masline Monini Classico.
„În timpul desfasurarii unei manifestatii electorale, unul dintre participanti a tras un foc de arma, cu un pistol neletal cu bile de cauciuc, in plan vertical“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Senatoarea Elena Mitrea l-a interpelat pe ministrul Muncii Familiei si Protectiei Sociale, Claudia Boghicevici. ... Claudia Boghicevici, să
Acest fapt a fost confirmat de purtatoarea de cuvânt a IPJ Olt, comisarul Claudia Radu. ... Nici în declaratiile martorilor nu se indica numele Domniei sale", a declarat Claudia Radu.
google-analytics.com