Cautare

618 de rezultate pentru "claudia pavel sinaia" (3.78 secunde)
Magda Marincovici) - Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate la rece sunt alimente valoroase, capabil sa ne protejeze de cancer, spune doctorul Pavel Chirila. ... Pavel Chirila.
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta de slabit cu 12 reguli. ... Aceasta dieta este prezentata in volumul Nu hrani cancerul!, autori Pavel Chirila, Madalina Popecu, Cristela Georgescu, Editura Christiana, Bucuresti, 2012.
Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna:
Oamenii de baza, Andrei Pavel si Victor Hanescu, au jucat fiecare cate doua partide pana acum in noul an si niciunul dintre ei nu a castigat.
Pavel Stratan, cantaretul originar din Republica Moldova, lanseaza marti, 13 decembrie, noul album, "Amintiri din copilarie IV", primul dupa o pauza de 6 ani, impreuna cu Gazeta Sporturilor. Chiar pe 13 decembrie, Cezar, fiul lui Pavel, va implineste trei ani.
In tinerete, veterana competitiei de la Sinaia a parcurs distante remarcabile, cum ar fi drumul dintre Suedia si Paris. ... In tinerete, veterana competitiei de la Sinaia a parcurs distante remarcabile, cum ar fi drumul dintre Suedia si Paris.
Mai toti apropiatii si fidelii liderului PSD, Victor Ponta, laolalta cu cei acuzati de Mircea Geoana ca i-au subminat ultima campanie prezidentiala se reunesc miercuri, la Cabana Cuibul Dorului din Sinaia, intr-o sedinta secreta si restransa a Biroului Permanent, pentru a lua in calcul suspendarea acestuia din partid.
çn cazul in care mergeti cu propriul autoturism, ceea ce va sfatuim daca sunteti un grup mai mare de trei persoane, un dus-intors pana la Sinaia sau Busteni va duce la vreo jumatate de milion.
Pretul terenului pe Valea Prahovei Statiunile de pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga sau Predeal) sunt locatii care atrag dupa sine investitii substantiale deoarece preturile terenurilor din aceste zone sunt destul de ridicate. In Sinaia, pretul terenului porneste de la aproximativ 100 de euro/metrul patrat.
Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia, la Vila Camelia. ... Am trait exact asa la Vila Camelia din Sinaia.
Pana in prezent, hotelurile care s-au inscris in program sunt din Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti Caciulata, Covasna, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Tusnad, Vatra Dornei, Sovata.
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
City manager-ul orasului Sinaia, Marian Panait a avut parte de un oaspete ceva mai special in miez de noapte. ... In Sinaia ursii se plimba liberi prin oras in cautare de hrana, si de cele mai multe ori ajung in curtile oamenilor.
Aglomeratie pe DN 1, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul catre Bucuresti Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat ca se circula in conditii de aglomeratie pe DN 1, duminica dupa-amiaza, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul de mers catre Bucuresti.
Claudia Butuc, director general al Departamentului de Implementare Programe si Ajustare Structurala, aflat in aparatul de lucru al ministrului delegat Cristian David, a dezmintit informatia oferita de directoarea Directiei de Integrare Europeana din cadrul CJ Dolj, Ileana Majina, conform careia programarile se fac direct de catre functionarii guvernului care lucreaza la implemetarea programului.
Este vorba despre experimentata Claudia Stef si mai tanara sa colega Georgiana Enache.
Atractia serii a fost insa Claudia Neghina, care a fost si mireasa colectiei Silviei Terziu. Claudia a aparut pe podium imbracata intr-o rochie alba, scurta, creata toata din perle veritabile, acelasi model pe care designerul i l-a pregatit celebrei cantarete Lady Gaga.
Dupa maratonul pe care il face la concerte si atunci cand acumuleaza mai multe nopti nedormite, cantareata de muzica etno Claudia Ghitulescu se "refugiaza" la salonul de infrumusetare.
Claudia Ghitulescu a fost desemnata recent cea mai sexy cantareata de muzica populara! ... Acum, pentru ca se apropie Craciunul, Claudia Ghitulescu abia asteapta sa daruiasca!
Doar ca in buletinul de identitate, artista se numeste de fapt Silvia Claudia Simionescu.
google-analytics.com