Cautare

389 de rezultate pentru "cereale" (7.00 secunde)
Este o societate care desfasoara activitati in domeniul comertului de cereale si atat. Face numai comert cu cereale, la aceasta se reduce activitatea acestei societati, careia i se pun in carca atat de multe, iar acest lucru se poate verifica", a spus Purcarea.
Marii detinatori de depozite de cereale spun si ei ca pretul graului este reglat de piata, ca raport intre cerere si oferta si ca pretul graului va mai creste in perioada urmatoare.
Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, si Marilena Bogheanu, sefa Agentiei Regionale pentru Dezvoltare (ADR) Sud-Vest Oltenia, au semnat ieri finantarea proiectului care vizeaza infiintarea unei burse de cereale in orasul Corabia.La Corabia se va construi o cladire in suprafata de 1.019 mp.
Fecioare Maria", organizatorii evenimentului vor oferi vizitatorilor care doresc sa tina postul bucate rafinate pe baza de fructe, legume si cereale, dar si specialitati din carne, lapte, branza, oua pentru cei care nu si-au propus acest lucru.
Embargoul rusesc asupra exporturilor de cereale a dus preturile pietei la niste cotatii de vis. ... Rezervele europene de cereale ajung, acum, pentru cinci ani, ajutate mult de productiile acestui an.
A disparut domeniul comertului cu cereale, dupa ce anul trecut s-a introdus ca masura temporara taxarea inversa, astfel incat nu se mai plateste TVA la tranzactiile cu cereale si cu plante tehnice.
Dupa ce anul trecut blestemul secetei a ruinat productia, avem acum cea mai buna recolta de cereale din ultimii 8 ani. ... Paradoxal, insa, fermierii nu au unde sa depoziteze atatea cereale, asa ca in unele zone preturile aproape s-au injumatatit fata de anul trecut.
Sunt exceptati de la plata impozitului si a CAS-ului agricultorii care au mai putin de doua hectare cultivate cu cereale, 1,5 hectare cu leguminoase, 0,5 hectare de vie.
cereale cu un continut crescut de proteine; cereale fara gluten; orez cu un continut ridicat de vitamina A; seminte de rapita cu acizi grasi care pot fi utilizati in regimuri dietetice;
Puii, curcanii, bibilicile si cele 14 prepelite de la microferma de langa Bucuresti sunt hraniti numai cu uruiala (furaje), obtinuta din cereale netratate.
Insa nu este deloc asa, pentru ca marii traderi de cereale au acaparat cea mai mare parte a depozitelor.
Trebuie sa va educati, si aici ma refer la persoanele de toate varstele, sa alegeti pentru alimentatia voastra in primul rand, sau cat mai des, cereale integrale si in mod particular aici ma refer la orez.
VB6, o noua dieta de slabit Pana la ora 18:00, mananci legume, fructe si cereale VB6: ... Acest regim presupune a manca exclusiv fructe, legume si cereale pana la ora 18:00 si a pregati din acestea meniul preferat.
Cereale din ovaz Alege un mic dejun pe baza de cereale din ovaz. Mancate cu trei ore inainte de a merge la sala, ajuta la arderea grasimilor.
- Renuntati la alimentele bogate in sare, zahar si grasimi Alegeti alimentele cu adevarat hranitoare - cereale integrale, fructe si legume, peste, carne slaba - si renuntati la gustarile bogate in zahar, la cipsuri si bauturi acidulate, la alimente prajite si procesate, meniuri de fast-food si la produse de patiserie.
Este vorba de alimente cum ar fi cartofii prajiti, cipsuri, unele cereale, chiar boabele de cafea, precizeaza profesorul Eric Boulanger de la Universitatea din Lille, care studiaza produsii de glicare avansata (AGE - advanced glycation end products).
Esti pe drumul de a concepe un copil si ca sa ramai gravida deja stii ca trebuie sa mananci multe legume si fructe, sa stai departe de junk food si sa consumi suficiente cereale integrale precum si lactate sanatoase, dar si sa iei suplimente cu vitamine prenatale.
Este recomandat ca in locul unor diete stricte fiecare persoana sa isi dezvolte propriul regim alimentar care sa cuprinda multe fructe si legume, cereale si proteinele animale sa fie asigurate de carnea de peste sau pui.
batoane de cereale, biscuiti integrali, frappe si supe de legume pentru a nu intra in monotonie sau saturatie. ... cand consumati batoane de cereale sau biscuitii integrali beti foarte mult apa, ajutand astfel la umplerea stomacului, asigurandu-va in acest mod o satietate completa.
Tot pentru a ajuta organismul sa elimine deseurile acumulate in timpul iernii, ia o pauza de la carne, mezeluri, lactate, cereale rafinate si dulciuri.
google-analytics.com