Cautare

1173 de rezultate pentru "cardinali femeie" (2.84 secunde)
O femeie din Miami care iesit pentru cateva secunde in fata usii dezbracata, a fost surprinsa de camerele Google Street View, iar fotografia sa a aparut, in doar cateva secunde pe internet. ... O alta femeie a fost fotografiata anul trecut in Taiwan stand goala, pe pervazul ferestrei.
SELMA LAGERLOF,155 de ani de la nastere, celebrata de Google SELMA LAGERLOF, prima femeie care a primit Premiul Nobel pentru literatura, este omagiata de Google printr-un Doodle, la 155 de ani de la nastere.
- Dar o femeie care foloseste platforma Twitter de mai multe ori pe zi, care trimite si primeste 25 de e-mailuri si distribuie doua fotografii cu ajutorul telefonului mobil prezinta un nivel de stres cu 21% mai ridicat decat o femeie care nu foloseste deloc aceste servicii, au evidentiat oamenii de stiinta.
Elisa Leonida Zamfirescu, nascuta la Galați, pe 10 noiembrie 1887, este unanim recunoscuta drept prima femeie inginer din lume. ... In anul 1909, pleaca la Berlin si se inscrie la Academia Regala Tehnica din Berlin, devenind prima femeie studenta a acestei universitati.
Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
http://www.opereta.ro/spectacole/gala-extraordinara-a-operetei-romanesti/ - 26 mai, de la ora 19:00 - Parfum de femeie - Sala Mica a Palatului National al Copiilor Cand tenorii George Ionut Virban, Andrei Plesca, Bogdan Lupea si baritonul Alexandru Constantin se intalnesc in scena cu renumita soprana Bianca Ionescu - Ballo, prim-solista a Teatrului Național de Opereta si Musical Ion Dacian, ia nastere un spectacol muzical, ca un parfum - suav, delicat si, totodata, puternic.
Auzi declaratii care parca-parca s-ar incadra in dispretul fata de femeie, dar la fiecare dintre acestea se mai inchid ochii, ca doar nu s-o termina lumea din asta! ... Nu poti sa nu te-amuzi de faptul ca o femeie are 40 de posete.
Atunci cand visezi o femeie gravida inseamna e posibil sa ai multe frustrari din punct de vedere sexual, care te vor duce in cele din urma la obsesii adevarate, te vor coplesi, insa aici mai poate fi vorba si despre stabilitate, despre dorinta de a intemeia o familie, despre nevoia de unificare cu cineva.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Cand o fata ori femeie este afectata de cancer, una din cele mai mari probleme cu care se confrunta este efectul pe care tratamentul il are asupra fertilitatii.
Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impuscat de o femeie, in urma unui conflict in trafic.
Un copil nascut de o femeie aflata in moarte cerebrala de 92 de zile (Autoare: Magda Marincovici) In Ungaria, o femeie aflata in moarte cerebrala de 92 de zile a adus pe lume un copil, anunta maxisciences.com.
Sotia lui Gigi Becali fusese cu "daruri" la o femeie in varsta, o doamna care parea desprinsa din povestile cu bunici care citesc nepotilor pe prispa. ... Pentru nicio femeie nu este usor sa duca singura o casa, cu atat mai putin una ca cea a lui Gigi Becali.
Lisa Connell este o femeie in varsta de 29 de ani care a aflat in urma unui control medical de rutina ca are o tumoare pe creier pe care nu o poate opera.
Inainte de 1990, varsta medie a femeilor la prima casatorie era de 21- 22 ani, iar varsta medie a mamelor la prima nastere se situa in jurul valorii de 22,3 ani, aceasta nuptialitate precoce favorizand o fertilitate ridicata de peste 2 copii la o femeie.
Iata, cercetatorii olandezi sugereaza ca sexul copilului dumneavoastra poate fi influentat de problemele colului si, cu cat dureaza mai mult ca o femeie sa ramana gravida cu atat mai mult este posibil ca ea va avea un baietel.Sexul copilului dumneavoastra poate fi influentat de problemele colului.
O femeie care isi petrecea vacanta la Mamaia a fost agresata de un individ. ... Mai grav este ca barbatul si-a trimis apoi colegii sa o dea pe femeie afara de pe plaja si acestia i-au smuls cearceaful si prosopul de pe bucata de nisip.
Orice femeie insarcinata isi pune aceasta intrebare: ... Acest grafic arata doar niste greutati medii, dar fiecare femeie este diferita si nu trebuie sa va ingrijorati prea mult daca nu va incadrati la Normal in graficul de mai jos.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
O femeie nu are voie sa se tunda fara acordul sotului. ... Daca un om promite sa se casatoreasca cu o femeie nemaritata, este obligat de lege sa se tina de cuvant. ... Sa gadili o femeie este impotriva legii.
google-analytics.com