REALITATEA.NET informeaza: Femei dezbracate, surprinse de Google Street View ore)

O americanca a fost suprinsa de Google Street View goala, in pragul casei. Femeia si-a dat seama ca este fotografiata si si-a acoperit fata, insa pe Google apare adresa ei completa.
Cu Google Street View nu va puteti astepa la intimitate, nici chiar in propria curte. O femeie din Miami care iesit pentru cateva secunde in fata usii dezbracata, a fost surprinsa de camerele Google Street View, iar fotografia sa a aparut, in doar cateva secunde pe internet.
Femeia si-a dat seama ca este fotografiata si si-a acoperit fata, insa pe Google apare adresa sa completa.
Imaginile au redeschis polemicile asupra dreptului la viata privata si intimitate, pe care Google le incalca. Google insista ca respecta legislatia fiecarei tari in parte, din 2008, chipurile oamenilor care sunt fotografiati fiind blurate.
O alta femeie a fost fotografiata anul trecut in Taiwan stand goala, pe pervazul ferestrei. Imaginile erau atat de bune, incat s-a crezut ca sunt false. Ele erau reale insa, iar la scurt timp, Google Street View le-a retras, iar adresa la care au fost facute nici nu mai apare repertoriata in hartile Street View.