Cautare

90 de rezultate pentru "blanda" (2.53 secunde)
Bine ca plecam Ivorianul Ousmane Viera abia asteapta sa ajunga in Antalya, acolo unde vremea este mult mai "blanda"
I-am dat o pedeapsa mai blanda, dar forul international, WADA, ne-a comunicat ca nu accepta asa ceva. Adica sportivul este vinovat!
Aici clima este mai blanda si pot sa fac intensitate mai mare in efort. Aici sunt foarte multi atleti in pregatire, chiar campioni europeni, mondiali si olimpici.
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" (continuare) "Imi maschez supararile" - Cum a trecut dubla campioana olimpica de la un dram de zgarcenie la generozitate De pe tricoul ei ne sar in ochi o pisica blanda - "nu stiu cine e pisica asta, asa au facut-o creatorii piesei vestimentare" - si cinci litere de-o schioapa care vorbesc perfect despre punctul carierei sale - "Vogue?
Deturnat de escroci si troli In ianuarie, secretarul general al ONU, portughezul Antonio Guterres, a vorbit in marja Forumului Economic Mondial de la Davos despre reglementarea blanda a internetului, deplangand folosirea acestui mijloc de unele tari pentru incalcarea drepturilor omului.
Polemica blanda cu domnul Liiceanu - Criticii v-ar spune ca ati pus bazele tabloidului. - Am avut asta-vara, ca deja a trecut vara, un dialog TV cu domnul Gabriel Liiceanu.
Blanda si totusi puternica, Metoda Sonic Clarisonic revolutioneaza industria cosmetica, combina produse care functioneaza la suprafata pielii cu tehnologie care merge pana in straturile profunde, pentru a transforma si obtine o textura frumoasa, pentru reducerea dimensiunii porilor si crearea unui ten mai radiant, mai catifelat.
Pace tuturor si sa nu uitam ca Duhul lui Dumnezeu lucreaza in smerenie si dragoste blanda. Autor al melodiilor si versurilor Taxi, Dan Teodorescu spune ca a avut un vis;
Ciobanii considera ca iarna care urmeaza va fi una grea daca oile dorm ingramadite si blanda daca acestea stau rasfirate.
Iar alunecarea, uneori destul de blanda, alteori de-a dreptul abrupta, dintr-o lume sonora intr-alta constituie chiar coloana vertebrala a respectivei entitati, numita asa de sugestiv Guitaromania”, unde fiece structura pare sa determine desfasurarea captivantului CD.
Odihneste in pace, blanda Areta Sandru. Inima si gandurile tale vor fi neincetat alaturi de cei pe care i-ai iubit si pentru care ai trait si ai scris.
Ochelarii rotunzi transmit informatii despre o fire blanda, buna, un caracter bun care se ingrijoreaza pentru semenii sai. O rama cu colturi ascutite poate fi asociata cu haos, tulburari, nervozitate sau stanjenire.
In plus, incearca sa petreci cat mai mult timp in bataia blanda a razelor de soare, astfel incat sa devii mai vesela si mai optimista, dar si sa ajuti corpul sa produca vitamina D.
Se stie ca nCoV provoaca o pneumonie severa, dar nu se stie cat de des provoaca doar o infectie respiratorie blanda.
Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat, dupa pronuntarea deciziei, ca pedeapsa de 22 de ani de inchisoare este mult prea blanda.
O persoana cu cifra destinului 2 este blanda, sensibila, diplomata si poate completa numarul 1, insa mai mult ca partener de afaceri sau coleg la job, decat ca iubit(a).
"Karezza" vine din cuvantul italian "carezza", care inseamna "mangaiere" si defineste o forma de a face dragoste "blanda, plina de afectiune, in care orgasmul nu doar ca nu este scopul, ci pe care, la modul ideal, nici un partener nu il atinge", explica Marnia, una dintre promotorii acestui curent pe site-ul reuniting.info.
Avea o voce atat de subtire, o voce calma, blanda, linistitoare. Poate ea canta mai incet, dar cantecul ei se auzea foarte tare, asa, in ecou.
Chinezii din vremurile vechi credeau ca aerul curat si lumina blanda a soarelui contin energie, care ne poate hrani plamanii, inima, creierul si pielea, dandu-ne energie si tinerete.
O psiholoaga contrazice reportera de televiziune, in persoana blanda a Andreei Stroe, in legatura cu o statistica oficiala care spune ca avem 3 milioane de depresivi.
google-analytics.com