Cautare

795 de rezultate pentru "andreea stroe" (2.69 secunde)
Presedintele Comisiei, senatorul liberal Radu Stroe, a precizat insa ca au fost distruse de fosta Securitate 300.000-400.000 de documente pana in 1989, dar si alte 106.000 de documente si dosare, aflate in lucru in fisetele ofiterilor de securitate, au avut aceeasi soarta.
RAJA s-a aflat astfel in centrul atentiei pe intregul parcurs al sedintei CJC, directorul Felix Stroe fiind obligat sa dea nenumarate explicatii despre activitatea regiei pe care o conduce, la solicitarea consilierilor Aliantei.
Anuntul democratilor a venit la cateva ore dupa ce secretarul general al Guvernului, liberalul Radu Stroe, a anuntat ca ieri a expirat termenul in care Ministerul Justitiei poate formula un aviz pentru actul normativ.
Initiativa a fost anuntata ieri, in paralel, atat de liberalul Radu Stroe, cat si de social-democratul Ion Rus. ... Radu Stroe a precizat ca aceasta autoritate de inregistrare si interceptare va efectua operatiuni pentru toti beneficiarii (Servicii de informatii, parchete).
Orban, Stroe si Nicolai, cele mai vehiculate nume la ministerele PD Posturile ocupate pana la restructurare de ministrii democrati au fost deja impartite in mai multe formule, in presa circuland variante care il propun la sefia Ministerului Administratiei si Internelor pe actualul viceprimar al Capitalei, Ludovic Orban.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat ca in sedinta de luni a Biroului Politic Central s-au stabilit cotizatiile in partid - 5. ... Stroe a explicat ca decizia BPC a fost de a se strange o cotizatie de 5.
CCR urmeaza sa se pronunte asupra sesizarii PNL pe 17 iunie, liberalul Radu Stroe afirmand ca aceasta va declara legea neconstitutionala.
Secretarul general al PNL Radu Stroe a declarat, sambata, ca Guvernul Boc realizeaza un nou record in Romania prin implementarea angajarii raspunderii in fata Parlamentului ca politica de stat, dupa ordonantele neconstitutionale, calificand grila unica de salarizare drept aberatie.
El a adaugat ca partidul pe care il conduce este alaturi de candidatul Radu Stroe in lupta din Colegiul 1.
Deputatul liberal Ionut Stroe si-a uimit colegii trecandu-si in declaratia de avere banii obtinuti din nunta din 2009.
Intrebat ce se va intampla cu productia in cazul in care vor deveni proprietarii uzinei de la Craiova, Constantin Stroe, vicepresedinte Automobile Dacia, a spus ca "totul face parte dintr-o strategie pe termen lung, de 20-30 de ani, strategie care poate sa fie in concordanta cu interesele grupului".
Purtatorul de cuvant al PNL Ionut Stroe il critica pe Ministrul Sanatatii ca inca nu ar fi luat masuri pentru a combate valul 5 al infectarilor cu Sars-Cov 2. ... Stroe mai spune ca in coalitie nu au existat intalniri pe acest subiect.
Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a criticat anuntul ministrului muncii, Marius Budai, privind propunerile de majorare a pensiilor, salariilor precum si alte beneficii sociale care nu au fost convenite inainte cu liberalii.
Andreea Chirvasiu a absolvit Facultatea de Psihologie si a fost timp de sase ani prezentatoarea emisiunii "Cafeneaua sufletelor", difuzata de OTV. Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a decedat in seara zilei de 2 ianuarie, la varsta de 32 de ani, informeaza ProTV Magazin.
Andreea Mantea ar fi avut in ultimele zile niste discutii aprinse cu persoane din conducerea postului. ... Se pare ca Andreea ar fi incercat sa obtina o marire considerabila a onorariului.
Andreea Balan este cea mai SEXY craciunita din Romania Andreea Balan stie ca este sexy si profita maxim de acest lucru.
Vedeta Andreea Berecleanu a dezvaluit care a fost motivul care a dus la destramarea unei casnicii de 15 ani. Andreea a marturisit ca viata sa de familie se transformase intr-un cosmar si se saturase sa fie "barbat" in casa.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... Andreea Denes a fost transportata in stare grava la spitalul din Sinaia, in timp ce amica ei a murit.
Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu. ... Andreea Vass a declarat, pentru Realitatea Fm, ca ea nu are nicio legatura cu campania impotriva Elenei Basescu.
In ziua in care a incepul scandalul cu Elena Basescu, consiliera primului ministru, Andreea Vass (foto), si-a gasit apartamentul spart. ... Andreea Vass a spus ca a gasit butucul spart, dar nu par a fi disparut lucruri de valoare.
google-analytics.com