Cautare

2080 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (6.99 secunde)
Reteaua numara in prezent sapte unitati, in Bucuresti Mall, Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Bucharest City Hotel, Eurotower, AFI Palace, toate in capitala si Carrefour Pitesti.
Pe langa aceasta cladire vor mai fi finalizate AFI Business Park, Aviatorilor Business Plaza, Prezan OB, UniCredit HQ si ART Business Center 6.
Chiar daca a trecut fara probleme proba cantarului, la fel ca și adversarul sau, "Frumuselul" a afișat o mina de om ingrijorat si a vorbit fix 15 secunde:
Ministrul și directorii au șters hardurile calculatoarelor, oamenii au afișat pe siteuri cazul in intelegerea lor.
In cadrul Mourning in Amerika Tour, trupa va fi insotita si de cativa invitati speciali, AFI si Anti-Flag, care ii vor acompania pe membrii Rise Against in spectacolele de la Coney Island Amphitheatre (Brooklyn, 1 august), Red Rocks Amphitheatre (Denever, 15 septembrie) si Five Point Amphitheatre (Irving, 30 septembrie).
din locatiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Baneasa Shopping Center si Promenada, copiii au creat lucrari in tehnici mixte (desen, pictura, colaj).
Razboiul este insa departe de afi terminat, iar succesul momentan al lui Contac, silit si el sa renunte la functia fiului sau, seamana cu o victorie a la Pirus, in care biruitorul nici nu mai conteaza, pierderile combatantilor fiind mult prea mari.
Zilele lui Nastase in fruntea PSD sunt insa numarate, indiferent daca ii va lua sau nu locul lui Iliescu la Cotroceni. ... Surprinzator, odata parafate alegerile parlamentare, Iliescu s-a retras in pielea presedintelui si la umbra cucuvelei, ignorand total cursa lui Nastase spre Cotroceni.
“Predare civilizata de stafeta“ La Palatul Cotroceni, presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, si presedintele ales, Traian Basescu, s-au intalnit pentru a pregati transferul de mandat la nivelul institutiei prezidentiale.
Cand a comis eroarea capitala care-l costa azi o semi-izolare pe insula de la Cotroceni? ... Tariceanu s-a razvratit in relatia cu Palatul Cotroceni, dar era ascultat in Guvern si partid din cauza ca taia si spanzura.
Care este relatia normala dintre presedintele tarii si oricare partid de pe scena politica, chiar daca este partidul din randurile caruia ai pornit ca sa ajungi la Cotroceni? ... Cand a venit la Cotroceni, a lansat o sintagma care a surprins si multi au privit-o cu suspiciune.
Invitatul zilei a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a raspuns in direct de la Cotroceni intrebarilor lui Cristian Leonte si ale jurnalistilor Cristian Hostiuc ("Ziarul Financiar") si Claudiu Pandaru ("Gandul"). ... In prima zi cand plec de la Cotroceni plec din viata politica.
Presedintele suspendat Traian Basescu a ajuns astazi, dupa ora 10,00, la Palatul Cotroceni, la volanul autoturismului sau, Dacia Logan, informeaza Agerpres. El a venit la Cotroceni si in week-end, avand discutii cu consilierii sai.
Traian Basescu a explicat intr-un interviu oferit pentru Vocea Rusiei ce se va intampla cu premierul Victor Ponta, daca el va reveni la Cotroceni. ... Ponta declarase anterior ca in cazul revenirii lui Traian Basescu la Cotroceni, va incerca sa coabiteze cu acesta.
Declaratii catastrofice - de pe "marginea prapastiei" - ale presedintelui Basescu, din 14 ianuarie 2013 Apostolul de la Cotroceni prezice sfarsitul lumii pentru Romania... Presedintele Traian Basescu a sustinut, marti, de la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala.
PSD sustine constituirea unei comisii parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, a declarat presedintele partidului, Mircea Geoana, care a precizat totodata ca social-democratii vor merge la intalnirile de la Cotroceni, pentru care propun insa si o serie de alte teme.
La finalul intrunirii, Calin Popescu-Tariceanu a refuzat sa spuna presei cu ce mandat se duc liberalii la Cotroceni. ... Voi spune dupa intalnirea de la Cotroceni“, a explicat Tariceanu. ... Argumentele liberalilor La consultarile de la Cotroceni vor merge vineri dimineata sapte liberali.
Basescu a dat inca o data dovada unui politician nonconformist si spre deosebire de predecesorii sai de la Cotroceni a preferat sa-si petreaca cea de-a 54-a aniversare alaturi de familie.
Dialog Crstoiu - Basescu Dupa ce Ion Cristoiu a recunoscut ca a fost interesat de carțile din biblioteca de la Palatul Cotroceni, in special de volumul "Romania in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial" scrisa deIoan Talpes si aparuta de Editura Militara in 1989, Traian Basescu i-a spus ca i-o ofera cadou.
Fara PNL, Basescu nu ar fi ajuns la Cotroceni. ... "Alianta PNL - PD ar fi functionat foarte bine daca nu ar fi fost dinamitata dintr-un anumit deal al Bucurestiului", sustine Puiu Hasotti, facand aluzie, evident, la Cotroceni.
google-analytics.com