Cautare

6860 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca" (5.24 secunde)
O postarita din Arad a fost jefuita de suma de 39.000 de lei, reprezentand bani pentru plata pensiilor.
Spectacol total la Arad, acolo unde UTA a "smuls" trei puncte cu U Craiova 1948, in etapa a saptea. Finalul a fost incendiar.
Mediafax il citeaza pe purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber. ... Seiful casei de schimb valutar situata in centrul municipiului Arad, pe Bulevardul Revolutiei, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, hotii intrand in firma prin galeria de arta din acelasi imobil fortand o usa.
ORA 16.30 Lorena Radu, purtator de cuvant al Politiei Arad: "Persoanele care au fost ranite grav si usor sunt transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Arad.
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Mihai Teja UTA ARAD: Iacob - Vukcevic, Chindris, Benga, Hoxhallari - Batha, Stahl - Steau, Cascini, Jobello - Postolachi REZERVE:
UTA Arad - Rapid 1-1 Etapa 21 / Superliga Sezon 2021/2022 Au marcat: ... Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1:
UTA Arad - FCSB 3-1. ... Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR:
UTA Arad: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR:
Un cutremur cu magnitudinea de peste 5 s-a produs, marti, in judetul Arad, a anuntat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.
' Parcare, pasaj si magazine, in Piata Charles de Gaulle ' ' O parcare subterana, un pasaj rutier si o zona comerciala, de toate acestea vor beneficia bucurestenii, si nu numai, care vor traversa zona centrala a Capitalei.
Zona adiacenta spatiilor publice folosite pentru agrement vor fi aglomerate nu numai prin prezenta cetatenilor, ci si prin numarul mare de autovehicule care vor fi parcate in imediata apropiere a acestora.
Via Carpatia De la Wikipedia, enciclopedia libera Via Carpatia este un traseu rutier european aflat in stare de proiect, care va face legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... Totodata, din cauza apei adunate pe carosabil, doua drumuri nationale, sapte drumuri judetene si sase drumuri comunale au fost restrictionate traficului rutier.
Oamenii legii au stabilit ca Ioan Ticlea, de 50 de ani, din Arad, in timp ce conducea o autoutilitara Mecedes dinspre Craiova catre Filiasi, la aproximativ 50 de metri dupa ce a trecut de sensul giratoriu, a vrut sa intoarca, insa autovehiculul a fost lovit in plin de un Opel condus in aceeasi directie de Eduard Kazan, de 19 ani, din Isalnita.
Pentru partea I a proiectului (zona nord a autostrazii suspendate - n.r.) sunt neceĀ¬sare 600-700 milioane de euro . ... Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 21.00, pe DJ 546. ... Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, ambele autovehicule fiind avariate.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
google-analytics.com