Cautare

61331 de rezultate pentru "accidentu din brasov" (6.10 secunde)
De patru zile, se afla internat la sectia de cardiologie a spitalului judetean din Brasov. La 51 de ani, Jean Paler are din ce in ce mai mari probleme de sanatate. ... "De patru zile sunt la spitalul judetean Brasov.
Angajatul unei banci din Suceava suspectat ca a furat aproape 200.000 de lei din seif, adica doua miliarde in bani vechi, a fost prins joi seara, la Brasov. Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Incendiu violent la o cabana din Brasov: ... Acoperisul si mansarda sunt construite din lemn, fapt ce a favorizat propagarea incendiului cu repeziciune. ... O persoana a fost usor intoxicata cu fum si a fost transportata de un echipaj SMURD la un spital din Fagaras.
Oamenii legii au descins simultan, ieri-dimineata, la ora 6.00, in cinci locatii - doua in Craiova, doua in Bucuresti si una in Brasov - in cautarea falsificatorilor.
Biroul Permanent National al PNL a decis ieri sa-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Ghise (foto), urmand ca la Delegatia permanenta din 2 septembrie sa fie dezbatuta recomandarea conducerii partidului de excludere a actualului deputat pentru ca a colaborat cu Securitatea.
Si cum deja a inceput numaratoarea inversa pentru zilele de concediu, cei care nu-si permit o scurta vacanta in statiunile din strainatate, in voga de ceva timp, ar putea lua in calcul statiunile montane de la noi.
AVAS a mandatat reprezentantii sai in Adunarile Generale Extraordinare ale actionarilor pentru a vota, in cazul a trei societati (Tractorul Brasov, Rulmentul Brasov si Abrom Barlad), disponibilizarea colectiva cu plati compensatorii a intregului personal, conform OUG nr. ... Restul de sase societati din cele 28 sunt inca in analiza.
Comisia Europeana a avizat vanzarea platformei industriale Tractorul Brasov, considerand ca AVAS a obtinut cel mai mare pret posibil pentru active, nu a descurajat investitorii interesati si a actionat ca un agent economic, in conditiile economiei de piata.
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
Autobuzul romanesc, nedorit la noi in tara, ajunge la arabi Autobuzele Roman Brasov nu au fost dorite de nicio municipalitate de la noi din tara. Fabrica brasoveana urmeaza sa incheie un contract de vanzare a celor sase autobuze Urban Crosstown cu un cumparator privat din zona Maghrebului.
Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. ... Mi se pare cea mai frumoasa parte din meseria asta. ... De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. ... Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Aeroportul din Brasov se va deschide in noiembrie 2022. 8 companii mari vor sa zboare la aeroportul din Brasov. Aeroportul de la Brasov a costat 120 de milioane de euro.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Un grav accident rutier s-a produs ieri, in jurul orei 18.15, pe DN13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara. ... Politistii rutieri au restrictionat traficul pe ambele sensuri ale DN 13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara pentru a efectua masuratori.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli. Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. ... Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
CFR Calatori anunta ca, incepand cu 20 iulie, pentru preluarea traficului sporit de calatori inregistrat la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei, se va introduce in circulatie, numai in zilele de duminica, trenul rapid 11908, pe relatia Brasov-Bucuresti Nord.
Disidentul rus Vladimir Bukovski a declarat ieri la Brasov ca detine documente care atesta ca planurile revolutiilor din estul Europei au fost intocmite la Moscova, intr-unul dintre acestea fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov apreciind ca Ion Iliescu este bun pentru Romania.
google-analytics.com