Cautare

6413 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (4.82 secunde)
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Ostilitatile din sedintele de Consiliu Local Navodari risca sa fie reluate, pe masura ce PD-L solicita, cu insistenta, postul de viceprimar, in baza colaborarii dintre cele doua partide la nivel national.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In dimineata zilei de ieri a avut loc la Navodari inaugurarea oficiala si deschiderea pentru public a primului magazin din judetul Constanta apartinand lantului PLUS. Panglica inaugurala a fost taiata de Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari, si de Uwe Klostermann, directorul general al Plus Discount Romania SCS.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In Constanta, Basescu - 67%, Nastase - 33% Ca si in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei, si la Constanta, Biroul Electoral Judetean a decis infiintarea a noua sectii de votare speciale pentru cei aflati in tranzit.
Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti. Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere.
Primarul Tudorel Calapod vrea sa dea afara Partidul Romania Mare din sediul pe care acesta il ocupa de ani de zile in Navodari, potrivit legislatiei in vigoare privind partidele politice.
Preturile pentru un ATV nou ajung pana la 20. ... "In judetul nostru sunt inmatriculate 24 de ATV-uri, dar pot fi mult mai multe, fiindca legea permite ca aceste mijloace de circulatie sa fie inregsitrate si de serviciile rutiere din cadrul primariilor", a precizat, pentru cotidianul "Replica", cms.
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Jean Paul Tucan a fost ales ieri, de ziua lui, presedinte interimar al PNL Navodari, in urma Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal, filiala Constanta, care a avut loc in Mamaia.
Primaria Navodari are, pentru anul 2006, planuri mari. ... Aici, potrivit primarului, lucrarile nu au fost supervizate in 2001 si 2002, ulterior constatandu-se ca exista probleme.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
“Directorul Ecoterm va fi dat afara”, a declarat, ieri, primarul Nicolae Matei (foto), sub impulsul nemultumirilor acumulate din cauza facturilor emise de societatea furnizoare de agent termic din Navodari. ... Managementul este unul defectuos”, a mai spus primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Din 2009 pana in 2012, accidentele rutiere mortale au scazut in Romania, dar prea lent comparativ cu celelalte tari europene. In ultimul deceniu, in Romania scaderea accidentelor rutiere mortale a fost de 24%, de doua ori mai putin decat scaderea inregistrata in medie in UE.
google-analytics.com