Cautare

13573 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 2 06 2010 baneasa" (4.25 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Interes deosebit pentru Aeroportul Baneasa, interes reinnoit si in mandatul actualului ministru al Transporturilor Radu Berceanu.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
riseproject.ro informeaza, intr-un articol scris de Roxana Jipa (DUEL IN PADUREA BANEASA: ... ROMSILVA) ca ar exista un conflict intre Primaria Capitalei si Romsilva pe tema unui proiect pentru o gradina zoologica de 60 ha in Bucuresti, amenajata dupa model occidental. ... proiectul BIOPARC ZOO BANEASA.
36/2008) prevede ca AVAS "se autorizeaza" sa intermedieze participatiile actionarilor minoritari, pe care sa le vanda ulterior catre Ford la acelasi pret cu care americanii au cumparat actiunile Daewoo.SIF cedeaza actiunile de la o firma falimentaraStaicu "vaneaza" activele din noua companie si spune ca a ofertat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului sa-i plaseze actiunile detinute de SIF la Ford si pe cele de la Baneasa SA Voluntari (cunoscuta drept IPRS Baneasa).
Baneasa ramane pe primul loc Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro. Afla din slide-urile urmatoare ce afaceri si ce profituri, respectiv pierderi, au avut mallurile din Bucuresti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. - La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta:
Baneasa Race,competiția de alergare trail din Baneasa, a atras deja peste 400 de inscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunta Asociația Traiesc Sanatos, organizatoare a evenimentelor.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: ... inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale privind conditiile de acces la activitatea de transport rutier, de siguranta a transporturilor rutiere si de protectie a mediului;
Un tunel auto pe sub pista Aeroportului Baneasa va lega Aviatiei de Henri Coanda Un nou proiect de amploare se pregateste la Primaria Capitalei.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Legea 50/2001 prevede foarte clar ca, pentru autorizarea unor lucrari de infrastructura mari, este de nevoie de un Plan Urbanistic Zonal aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. ... Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie. ... 1370/ 2007 al Parlamentului European si al Consiliului, privind serviciile publice de transport feroviar si rutier de calatori.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
google-analytics.com