Cautare

3038 de rezultate pentru "accident grav dn1 16 04 2017" (4.10 secunde)
Luni, 15 Mai 2017 Valorile termice vor fi apropiate de cele normale in aceasta perioada. ... Marti, 16 mai 2017 Vremea va fi in general instabila.
Campania Euromelanoma Day 2017 are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce si este organizata de catre Societatea Romana de Dermatologie in parteneriat cu EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) si EADO (European Association of Dermato Oncology).
Marti, temperaturile ajung la 37 de grade Celsius LUNI, 10 IULIE 2017 Luni, temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 33 si 36 de grade, mai ridicate - spre 37-38 de grade - in Banat, sudul Crisanei si vestul Olteniei.
Luni, 21 August 2017 Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore ale diminetii. ... Marti , 21 August 2017 Vremea va fi in general instabila, iar temperatura aerului va fi in scadere in centrul, sudul si estul tarii.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
De aceea, seria evenimentelor Smart City continua, iar pe data de 20 septembrie 2017, reprezentantii a circa 20 de Primarii ale oraselor din zona de sud a tarii se vor intalni la Calarasi, cu furnizorii de solutii si echipamente IT&C in cadrul conferintei regionale SMART CITY 2017-2020.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
WHISKY FEST 2017 dezvaluie lista finala de etichete ce vor fi prezente in festival si se mandreste cu o selectie aparte de raritati si produse speciale, de la whisky taiwanez sau indian, pana la cel mai scump whisky vandut vreodata in lume, potrivit Guinness World Records.
Evenimentul este sustinut de partenerii media HoReCa., Horeca Insight si Trends HRB si face parte din programul celei de-a doua editii a Saptamanii Bucatariei Italiene in Lume care va avea loc in perioada 20 - 26 noiembrie 2017 si care include o serie de alte evenimente organizate de actorii Sistemului Italia in Romania.
SOLSTITIUL DE IARNA 2017. ... Ce este solstitiul de iarna SOLSTITIUL DE IARNA 2017, marcat de GOOGLE cu un DOODLE special. ... SOLSTITIUL DE IARNA 2017 a inceput la ora 18:28 de minute in ziua de 21 decembrie.
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
Iacob Negruzzi, marcata si semnalizata corespunzator, a surprins si accidentat grav pe S. ... 109, a surprins si accidentat grav pe D. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni situata in dreptul imobilului cu nr.31, a surprins si accidentat grav pe C.
In anul 2017, prin OUG nr. ... 153/2017 si de transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului, in cea a angajatului. ... 153/2017, prin care le vom oferi acestor oameni un orizont de speranta pentru viitoarele cresteri salariale.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
"La câteva sute de metri de accident a oprit o Dacie, în care a urcat autorul faptei, disparând în noapte. ... Am mai vazut, imediat dupa accident, un barbat bine facut coborând dintr-o masina care oprise în spatele Mercedesului implicat în accident.
Procedura de constatare amiabila de accident se aplica de mult timp in majoritatea statelor europene si are rolul sa simplifice circuitul obtinerii de catre persoana prejudiciata a despagubirii la care este indreptatita in baza asigurarii.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
google-analytics.com