Vremea se mentine placuta, dar instabila, iar temperaturile revin la cele normale acestei date. Cerul va fi variabil si se va innora temporar. Ploile vor fi scurte, cu fulgere si tunete, in special in regiunile sudice, la deal si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est si pe crestele montane. In zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata, spre dimineata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 grade, iar cele minime intre 4 si 15 grade Celsius.

Luni, 15 Mai 2017

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale in aceasta perioada. Cerul va fi variabil cu innorari temporare, dar numai izolat vor mai fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, in special in sudul tarii, la deal si la munte, mai ales dupa-amiaza.

Marti, 16 mai 2017

Vremea va fi in general instabila. Innorarile vor fi accentuate temporar si se vor semnala averse si descarcari electrice in sud-vest, local in centru si la munte si doar izolat in restul teritoriului. Ploile pot avea si caracter torential.

Miercuri, 17 Mai 2017

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare pe timpul zilei cand se vor semnala ploi de scurta durata si fulgere, in primele ore ale intervalului in sud-vest, iar dupa-amiaza, local la munte si pe arii restranse in restul teritoriului.