Cautare

3038 de rezultate pentru "accident grav dn1 16 04 2017" (3.30 secunde)
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din pricina producerii, in jurul orei 10.10, a unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara la aceasta ora ingreunat la kilometrul 39+200, la limita dintre judetele Prahova si Ilfov.
Un accident in care au fost implicate sapte masini a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN1, in dreptul aeroportului Baneasa, pe sensul de iesire din Bucuresti.
Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite usor, dupa ce un autoturism nu a acordat prioritate si a fost lovit in plin, joi seara, pe DN1, la iesirea din Ghimbav spre Codlea, judetul Brasov, de o alta masina care circula regulamentar, traficul in zona fiind blocat pe un sens timp de doua ore.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Ce va fi in 2017: ... Ce va fi in 2017 1. ... In 2017 se va lua o decizie in privinta acestui proiect.
Contributiile vor deveni obligatorii pentru toate veniturile din 2017, in loc de 2016, asa cum era prevazut in prima varianta a Codului fiscal.
L-am intrebat, astazi, in 2017, daca si-a implinit dorintele sau s-a shimbat ceva de atunci. ... Marius Manole, 2017: Da, 2016 a fost un an mai bun sau la fel de bun fata de 2015, dupa cum cred ca si 2017 va fi mai bun decat 2016. ... Marius Manole, 2017:
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor:
Artistul a dominat detasat gala MTV Video Music Awards 2017 si a castigat un numar impresionant de premii pentru single-ul Humble - Best Hip Hop Award si pentru videoclipul piesei - Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.
253/2017. ... Propunerea legislativa a fost adoptata de Senat, in calitate de prima Camera sesizata, la 24 octombrie 2017.
Pentru acestea, oferta actuala se va imbogati cu noile parcuri tematice Dubai Crocodile Park si Dubai Safari Project, care se vor lansa in 2017.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
google-analytics.com