Cautare

27 de rezultate pentru "a spanzurat" (3.40 secunde)
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
O veste teribila a indoliat, vineri, lumea radioului. Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Un reputat savant britanic, director al Institutului european de cercetare pentru terapia celulara, a fost gasit atarnand, fara suflare, de creanga unui copac intr-un ciudat costum din cauciuc.
(Continuare) Asa rugandu-se sfantul, a iesit din capiste impreuna cu Dimitrie dregatorul si cu toata multimea poporului ce venise; iar Evantia cu Dimitrie, fiul sau, ramasesera inca inauntrul capistei si deodata s-a facut cutremur si a cazut capistea cu idolii, sfaramandu-se ca praful idolii lor spre care nadajduiau;
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aratat ingrijorat de faptul ca taberele politice au recurs in campania pentru referendum la un limbaj mult prea violent si a facut un apel la toti politicienii in vederea stoparii accentelor de "demonizare a adversarilor politici".
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu i-a transmis luni, prin intermediul presei, presedintelui Traian Basescu, rugamintea de a depasi adversitatile politice si de a promulga legea referitoare la persoanele evacuate din casele nationalizate, adoptata de Parlament.
Dupa ce au muncit destul de mult ca sa treaca proiectul care viza rezolvarea situatiei chiriasilor nevoiti sa plece din casele nationalizate, conservatorii sunt acum nemultumiti de faptul ca, desi legea a trecut de votul Parlamentului, presedintele Traian Basescu intarzie promulgarea ei.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aflam ca nume sonore ale politicii ultimilor ani, intr-o impletire halucinanta cu structuri din cele mai diverse ale statului, s-au ocupat doar din cand si cand cu guvernarea tarii, principala lor ocupatie fiind aceea de a-si ingropa conturile personale.
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Andrei Giarmaty, pedofilul din Jimbolia, judetul Timis, care in luna iunie a violat si a ucis o fetita de zece ani, a murit, in urma cu cativa ani, dupa ce s-a spanzurat in celula cu un cearsaf de pat.
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... Am avut privilegiul de a-mi acorda o jumatate de ora din pretiosul sau timp. ... Este povestea de viata a doamnei doctor Silvia Nica. ... Ceea ce s-a intamplat.
Dar sefa DNA de ce a dat patru interviuri in 30 de ore, cu riscul de a-si descalifica doctoratul de 95%? ... Ca sa confunzi data de emitere a facturii cu data de producere a tipizatului, iti trebuie ceva minie ambalata in suficienta.
De trei zile, Iasii tin pagina prima a ziarelor si sparg ecranul televizoarelor cu tragedia unei morti duble. ... Cine i-a omorat fiindca nu aveau dusmani? Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38).
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
Lasand bascalia la o parte si incepand o alta de fapt, adevarul este ca doamna in cauza, dupa momente de ezitare si dupa ce a luat pulsul presei (care nici pe ea n-o iubeste, asa cum nici pe blonda ex-consilier prezidential n-o iubea), a hotarat sa iasa la atac.
Violenta a crescut in ultima vreme in societatea romaneasca. ... Asemenea programe sunt cel mai urmarite, exact de cei care in anchete se declara revoltati de recrudescenta scenelor de sex si a scenelor violente.
google-analytics.com