Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (7.88 secunde)
Ne propunem dezvoltarea mai multor componente ale turismului in zona sudului litoralului:
Am zis sa vin si eu cu o propunere de asociere intre Primaria Ramnicului si celelalte din jur, pentru a face o zona metropolitana, dar Mircia Gutau a refuzat. ... Zona metropolitana este doar un proiect frumos si atat.
Companiile romanesti au oportunitatea de a angaja proiecte in tari din regiunea mediteraneana, derulate sub egida UE, dupa ce in cadrul sommet-ului pentru Mediterana a fost adoptat un proiect pentru stimularea infiintarii de IMM-uri in zona, a declarat duminica presedintele Traian Basescu.
Decizia prefectului Liviu Brailoiu de a revoca Ordinul Prefectului prin care era constituita Comisia de delimitare cadastrala a comunei Corbu de unitatile administrativ teritoriale invecinate a pus in stand-by retrocedarile in zona Grindului Chituc.
De altfel, ne lovim de un blocaj al partidelor politice si nu reusim sa intram in zona metropolitana din cauza unor incapatanari din parte primarilor din 23 August si Costinesti, iar noi ratam fondurile europene", a explicat Tusac la un an de mandat.
Eu cred ca e nevoie de mesaje specifice si pentru Moldova, nu stiu daca si pentru celelalte zone in egala masura, dar sunt situatii foarte diferite si cred ca este nevoie totusi, mai ales acum, de o recentrare a mesajelor noastre in aceasta zona", a afirmat liderul social-democrat.
Nastase sustine ca "in zona presedintilor, a prim-minstrilor, toti au avut in apropiere oameni din zona serviciilor." Fostul premier a negat, la Discutia de Luni, ca l-ar avea consilier personal pe Mihai Caraman, fost ofiter de securitate si sef SIE la inceputul anilor ‘90, dar afirma ca "l-a pretuit pentru unele lucruri pe care le-a facut".
Unii dintre ei se ocupa de repararea temporara a gropilor din carosabil, altii paveaza strazi si trotuare din zonele marginase ale orasului, in timp ce alte cateva echipe pun pavele pe trotuarele din zona centrala.
Persoanele care detin terenuri cu constructii in intravilan vor plati in 2006 un impozit de 7.404 lei/ha daca terenul se afla in zona A si are nivelul 0, respectiv 509 lei la nivelul cinci.
Bucurestenii au inceput sa prefere zona imobiliara din sudul Capitalei desi, pana in prezent, aceasta parte a fost lipsita de investitii majore care sa conduca la dezvoltarea ei.
In timp ce statul ucrainean aplica o politica de forta, continuand si la aceasta ora sapaturile la Canalul Bastroe si organizand licitatii internationale pentru exploatarea imenselor zacaminte de petrol si gaze din jurul Insulei serpilor si a restului platoului continental al Marii Negre din zona nord-vestica a bazinului pontic, Ministerul Roman al Afacerilor Externe si Sulfina Barbu, ministrul Mediului, asteapta confirmari oficiale din partea Ucrainei cu privire la actiuni ale partii ucrainene care se pot vedea cu ochiul liber.
Pentru prima data dupa decenii intregi vor fi demarate lucrari de refacere a digurilor si de consolidare a malurilor Dunarii in zona bratului Macin pentru a proteja atat Insula Mare a Brailei, cat si teritoriul judetului Constanta de inundatiile devastatoare cauzate de cresterea in anumite sezoane a debitului marelui fluviu european.
Spre exemplu, in februarie in zona Euro somajul a fost 8,2% in februarie, in timp ce in Romania in aceeasi luna s-a inregistrat o rata a somajului de 6,3%.
Preturile terenurilor vor continua sa creasca din cauza intensificarii concentratiei economice din zona, crede Radu Zilisteanu, expert imobiliar. ... Lanturile cash&carry care ocoleau pana acum aceasta zona s-au extins si aici, iar centre de afaceri, aproape inexistente pana acum, s-au construit recent.
La seminar participa atat reprezentanti ai autoritatilor romane implicate in turismul romanesc in zona Marii Negre, cat si experti germani, din acelasi domeniu.
Fenomenul de indisciplina in domeniul constructiilor este din ce in ce mai intalnit pe litoral romanesc, iar printre cele mai "vizitate" locatii de catre inspectorii in constructii se numara zona Belona din Eforie Nord, zona dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, precum si statiunea Mamaia, in zona Cazinoului.
In plin sezon estival, preturile la imobiliare, atat la Constanta, cat si in sudul litoralului, au explodat pur si simplu, atingand cel mai mare nivel inregistrat vreodata in zona.
Apropierea Festivalului "Callatis" a inceput sa aduca, inevitabil, si primii comercianti ambulanti in zona in care se va desfasura manifestarea celor "sapte zile si sapte nopti".
Imediat dupa inceperea lucrarilor la drumul Campu lui Neag - Herculane, terenurile si turismul montan din zona de vest a Vaii Jiului au cunoscut cote ridicate, autoritatile locale fiind de parere ca acesta este doar inceputul.
"Umflate" mai mult sau mai putin artificial la inceputul sezonului estival, preturile apartamentelor din zona sudica a litoralului nu vor "ceda" nici acum, in prag de toamna, ba, dimpotriva, vor creste cu cel putin 30% in urmatoarele doua luni.
google-analytics.com