Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (4.42 secunde)
In privinta aderarii la zona Schengen, Germania sprijina drumul Romaniei in directia unor controale mai severe la granita. ... • "Aderarea la zona Schengen, strict pe criterii tehnice, nu politice" Cu premierul Emil Boc, doamna Merkel a abordat teme de importanta bilaterala si europeana.
1) in Piata Libertatii, in zona Librariei Universitatii si a Hotelului Continental, unde a executat foc, cu pistoale mitraliera, o grupa de militari comandati de capitanul Dando Carp si au fost inregistrati 12 morti (printre care pictorul Eugen Matis) si 26 de raniti (printre care actorul Calin Nemes);
În al doilea rând, "va cunoaste o dezvoltare în câtiva ani zona dintre Craiova si Filiasi, pe parte de industrie, deoarece este la drum european, se afla la 20 de kilometri de Aeroportul Craiova, e accesibila si altor utilitati (gaze, electricitate).
În al doilea rând, "va cunoaste o dezvoltare în câtiva ani zona dintre Craiova si Filiasi, pe parte de industrie, deoarece este la drum european, se afla la 20 de kilometri de Aeroportul Craiova, e accesibila si altor utilitati (gaze, electricitate).
Podul va aduce un plus economic in zona Cu aproximativ doua ore inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv al PSD pe tema fierbinte a frictiunilor Tudose - Dragnea, premierul Mihai Tudose a fost prezent la conferinta de presa a Ministerului Transporturilor convocata pentru semnarea contractului de proiectare si executie a Podului suspendat peste Dunare Braila - Tulcea.
Geoana a declarat ca ideea crearii Polului Social are la baza o dezbatere despre o constructie politica viabila in zona de stanga, mai ampla decat PSD si de care PSD este interesat.
Presedintele Traian Basescu a invitat ieri statele din zona Marii Negre sa-si stabileasca propriile decizii referitoare la problemele regionale, pentru ca nu mai poate astepta "solutii luate in alta parte". "A sosit momentul ca zona sa-si stabileasca propriile decizii referitoare la problemele regionale.
Chiar acum a trecut ceva foarte aproape sub noi si sistemul de evitare a coliziunilor nu ne-a prevenit ca exista ceva in zona; ... nu avem nimic pe radar si nu exista niciun alt trafic in zona;
Din nou despre "Zona 51" (Autor:
FARCAS) Simona Misea (S.M.), o tanara psiholoaga din Bucuresti, mi-a adus in atentie un caz petrecut in acea zona misterioasa din Muntii Buzaului numita Tara Luanei.
Palatul care, impreuna cu zona mutilata din imprejurimi, a fost obiectul competitiei de arhitectura intitulata Bucuresti 2000, si-a schimbat denumirea dupa revolutia din 1989, devenind copilul preferat al membrilor parlamentului.
Candidatii pe regiuni raman Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
Craiovenii din zona Calea Bucuresti considera ca parcarile din cartier sunt insuficiente, in ciuda interventiilor primariei din ultimul an.
"Romania vrea sa participe la deciziile cu privire la zona euro pentru ca orice hotarare ii afecteaza pe romani" Presedintele Traian Basescu a declarat joi, in discursul sustinut la lucrarile Summit-ului PPE care au avut loc la Marsilia, ca Romania vrea sa ia parte la deciziile cu privire la zona euro pentru ca orice decizie sau lipsa ei afecteaza viata de zi cu zi a cetatenilor romani.
De aceea, daca punem fata in fata cele doua tabere vedem ca in zona de stanga figurau inainte PSD, UNPR si ALDE, doua partide de lideri, UNPR si ALDE, care au fost atacate puternic in ceea ce priveste liderii lor.
In cursul noptii de 10 - 11 noiembrie a.c., jandarmii care patrulau in zona bulevardului Aurel Vlaicu au anuntat ca in imediata apropiere a Liceului nr.
"Scopul intalnirii a fost acela de a stabili primul contact in vederea realizarii unui studiu a ceea ce va urma sa se cheme Zona Metropolitana Constanta.
De asemenea, in zona Siloz, Frunze, Tudor Vladimirescu, se poate vorbi de o zona de traditie, cu case vechi, construite de oameni cu putere financiara mare, al caror pret poate ajunge pana la sase miliarde de lei (aproape 200.000 de euro)", a declarat Niculina Otovescu, directorul agentiei imobiliare Bela.
Daca intentioneaza sa cumpere un teren pentru a-l revinde, trebuie sa aiba grija ca acesta sa fie amplasat intr-o zona cu potential de dezvoltare si sa identifice corect utilitatea lui:
google-analytics.com