Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (2.92 secunde)
Criteriile de selectie la cumpararea unui apartament sunt extrem de variate - de la varsta cladirii si zona in care se afla, pana la finisajele si pozitia imobilului. ... Din acest punct de vedere, conteaza foarte mult varsta si starea cladirii, precum si zona in care se afla aceasta.
Nemultumiti ca din 2002 si pana in luna august a acestui an ALPRO nu si-a respectat promisiunile de a investi in zona si de a demara un program turistic concret, prin constructia de casute sau spatii de cazare si alimentatie, consilierii locali din Schela au votat acum cateva zile renegocierea contractului de concesiune a unei parti din teritoriul comunei.
De fiecare data cand se deschide un hipermarket, supermarket sau magazin cash&carry, pretul imobilelor din zona cunoaste o miscare ascendenta. ... Preturile evolueaza in functie de zona in care sunt plasate supermarketurile Totusi, cresterea de pret a imobilelor variaza in functie de zona in care sunt amplasate respectivele magazine.
Cele mai atractive zone pentru turisti sunt sudul Transilvaniei - zona Sibiului si a Brasovului (Bran, Moeciu), Bucovina si Delta Dunarii. ... E drept ca ANTREC a ales sa-si concentreze promovarea pe zona de nord a Olteniei, insa nici Doljul nu duce lipsa de potential turistic.
Zona Libera Galati a concesionat in august un teren pe care urmeaza sa se construiasca o termocentrala pe carbune.
Concluzia la care a ajuns edilul sef a avut la baza rezultatele masuratorilor realizate de o firma de specialitate din Bucuresti, care a intocmit harta sonora a Galatiului luand ca repere zona industriala, zona caii ferate, precum si traficul rutier, determinarile nivelului de zgomot fiind facute atat pe timp de noapte, cat si ziua.
Oradea si Zona Metropolitana reprezinta una dintre zonele cautate de cei care doresc sa faca investitii. ... Trebuie sa spun ca, in perioada 2005-2007, acesta a crescut cu 40%, fapt care arata cat de atractiva este zona.
Astfel, un teren de 1.000 de metri patrati in Galati, in zona Metro, cu deschidere la DN26 (n.r - una dintre cele mai solicitate zone pentru constructii), costa in prezent 50.000 de euro.
Compania spaniola BAMESA, producator de tabla pentru Ford, este interesata sa investeasca în zona Craiovei, au anuntat ieri autoritatile judetene.
*Firma Reosal este noul operator de salubritate care va deservi opt comune din imprejurul Oradiei Inca de la infiintarea asociatiei de dezvoltare intercomunitara "Zona Metropolitana Oradea", care s-a produs la data de 9 mai 2005, aceasta si-a stabilit ca prioritate elaborarea si implementarea unor proiecte de mediu.
Astfel, in prezent, un apartament cu doua camere decomandate, confort 1, cu o suprafata de 55-60 metri patrati, situat la un etaj intermediar intr-un bloc din zona Siderurgistilor Vest, una dintre cele mai solicitate din oras, se vinde cu 65.000 de euro.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
In prima luna a acestui an, preturile productiei industriale s-au micsorat in zona euro cu 0,8%, fata de ianuarie 2008.Preturile din sectorul energetic s-au redus in ianuarie 2009 cu 2% in UE si cu 2,7% in zona euro fata de luna similara a anului trecut.
Producatorii a cinci alimente traditionale - carnatii de Plescoi, branza de burduf din zona Branului, virsliul din Hunedoara, pita de Pecica si salamul de Nadlag - vor incepe anul acesta intocmirea documentatiei pentru obtinerea protectiei europene de denumire geografica.
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Pe 5 milioane de hectare de teren, care inseamna pajisti, pasuni si fanete, dealuri si zona alpina, agricultura a suferit cel mai mult, este intr-o regresie totala.
Proiectul nu are Plan Urbanistic Zonal, obligatoriu in astfel de situatii Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat in mai multe randuri ca lucrarile la pasajul subteran de la Piata Charles de Gaulle vor incepe in luna august, o data cu lucrarile la parcarea subterana din zona.
Zona euro va supravietui crizei datoriilor Mai multi economisti premiati cu Nobel considera ca zona euro va supravietui crizei datoriilor suvernae. ... Daca tari indatorate precum Grecia ar iesi din zona euro, monedele lor nationale s-ar devaloriza, fapt ce ar ingreuna rambursarea datoriilor denominate in euro.
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. ... "Dupa alegerile din 10 iunie, vom face o rectificare bugetara si ne vom apuca de transformarea Bulevardului Unirii in zona pietonala.
Economia Poloniei incetineste din cauza crizei datoriilor din zona euro si a masurilor de control al cheltuielilor necesare pentru reducerea deficitului bugetar sub 3% anul urmator, conform cerintelor UE.
google-analytics.com