Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (3.98 secunde)
- cel mai mare dezvoltator imobiliar din Israel alaturat celui mai mare constructor israelian exclusiv la tIMOn - 3000 de proprietati vechi exclusive doar in perioada targului - 1 proiect premiera in zona Baneasa Antena 1 pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - un proiect premiera in zona Aviatiei pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - proiecte exclusive cu peste 500 oferte vechi si noi pe toata zona de Sud - Oltenitei - Berceni si pentru zona de nord - Bucurestii Noi In continuare veti gasi o parte dintre ofertele speciale valabile doar in cadrul tIMOn (lista va fi actualizata in functie de comunicarile companiilor referitoare la ofertele speciale):
Cat costa un apartament in Capitala, in functie de zona: ... atat de la interval de timp la altul, de la un oras la altul, cat si de la o zona la alta.
Acesta cuprinde si configurarea urbana a zonei aferente traseului metroului si pregatirea proiectelor de infrastructura ce ar putea fi dezvoltate in zona.
O echipa de cercetatori care include cadre universitare de la University of St Andrews contesta definitia consacrata pentru "zona locuibila", adica regiunea din jurul unei stele in care poate apare viata, tinand cont si de faptul ca viata se poate dezvolta sub suprafata planetelor.
BBC scrie despre noul Centru Vechi al Bucurestiului Pentru turistii occidentali care mai vin in Romania BBC Travel ofera turistilor straini o imagine noua a Bucurestiului, vorbind laudativ despre renovarea Centrului Vechi, despre vestigiile de aici, dar si despre statuia de un gust indoielnic de pe treptele Muzeului National de Istorie si facand o buna reclama catorva localuri din zona.
CIA recunoaste, in premiera, existenta controversatului poligon numit Zona 51 Aparitiile de OZN-uri pe cerul statului american Nebraska, la originea mitologiei ce invaluie misterioasa Zona 51, nu erau de fapt decat avioane-spion U-2 testate la aceasta baza ultrasecreta, potrivit dezvaluirilor Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a SUA, relateaza AFP, citata de Agerpres.
In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
- Astfel, un lapislazuli sau un malahit, sau alte pietre verzi sau albastre activeaza zona sanatatii sau a familiei (est). ... - O calcedonie (alba), un hematit (gri), un citrin (galben) sau alte pietre albe, gri ori in culori pastel activeaza zona copiilor si a proiectelor de viitor (vest).
Zona centrala a municipiului Calarasi va fi modernizata printr-un proiect REGIO Un alt proiect cu finantare europeana pe care Primaria Municipiului Calarasi il are in pregatire este cel care isi propune reducerea emisiilor de carbon in municipiul Calarasi prin creearea unui spatiu urban multifunctional in zona centrala a municipiului.
Si, pentru a demonstra acest lucru, reporterii "Replica" au parcurs ieri - in paralel cu vizita ministrului venit sa admire doar o mica portiune din statiunea Mamaia si obeliscul de la Costinesti - plajele dintre Modern si zona "Butoaie" din Mamaia, Costinesti si Mangalia, Eforie Nord si Eforie Sud, dorind sa punctam lucrurile bune ale acestor zone, pentru a nu fi acuzati ca suntem numai in cautarea lucrurilor negative.
Pentru partea I a proiectului (zona nord a autostrazii suspendate - n.r.) sunt neceĀ¬sare 600-700 milioane de euro . ... Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
Imi amintesc de zona garii. ... Noi, in zona asta a tarii, nu ne putem mandri ca suntem urmasii dacilor, nu.
Mai multe rapoarte sugereaza ca incidente multiple, in curs de desfasurare, s-au petrecut si recent, in octombrie 2012, in zona silozurilor cu rachete balistice intercontinentale operate de baza militara Air Force Malmstrom din Montana.
exista o zona denivelata unde, de obicei apar cruste si sangerari; ... apare pe pielea expusa la soare ca o zona bine definita, rosie, ingrosata si care prezinta descuamare.
OZN-urile din Zona 51 manipulare a mintii?
Primaria Bucovat a dat in proprietate terenuri declarate zona protejata, sub care se afla un sit fosilifer, format din cochilii de scoici si melci.
Reprezentantul Comitetului de organizare a Congresului Extraordinar, deputatul Tudor Mohora, a declarat ca, in afara de cele doua candidaturi pentru functia de presedinte al PSD, pana in acest moment si-au mai depus dosarele de candidatura si presedintele PSD Mures, Ovidiu Natea (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de centru) si presedintele organizatiei locale nr.40 a PSD Sector 1, Iulian Popa (pentru functia de vicepresedinte avand ca domeniu de activitate relatiile internationale).
Primarul Nicolae s-a aratat destul de iritat de faptul ca, dupa nenumarate discutii, nu a reusit sa convinga partea braileana sa dea autorizatiile si acceptul de construire in zona: "La capitolul zona metropolitana, pozitia colegului din Braila este ca ei vor numai zona Braila.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
ieri) v-ati intalnit cu mai multi reprezentanti ai mai multor autoritati competente, pentru discutarea situatiei cladirilor din Zona Peninsulara. ... Zona Peninsulara este tinta intereselor unor anumite persoane, situatie care treneaza de foarte mult timp, aceasta zona devenind o pata neagra pe obrazul urbei noastre.
google-analytics.com