Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (3.64 secunde)
Cu toate ca piata imobiliara a reactionat la zvonul venirii Ford în Craiova, iar terenurile din jurul fabricii Automobile s-au scumpit deja, proiectele din zona sunt în asteptare.O data cu confirmarea zvonului potrivit caruia Automobile Craiova va fi preluata de Ford, preturilor terenurilor din zona au cunoscut o crestere destul de rapida.
Craiova face maine ultima strigare a satelitilor care vor sa devina parteneri in Zona Metropolitana. Consilierii craioveni sunt convocati pe 12 februarie, in sedinta extraordinara, sa ia o decizie pentru infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova", se arata pe site-ul municipalitatii.
"Sa salvam zona montana a Romaniei!" Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... 1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Dieta Zona a facut fericite multe vedete de la Hollywood: ... Astfel, dieta Zona tine sub control secretia de insulina, fiind recomandata si persoanelor suferinde de diabet, boli cardiovasculare etc. ... Dieta Zona este generoasa cu consumul de legume si fructe proaspete. ... Regimul Zona are avantaje si dezavantaje.
Recomandarile pentru echilibrarea Feng Shui din zona de Est in 2014 sunt similare cu cele pentru zona Feng Shui Nord-Vest.
1.zona reflexa ovariana 2. zona reflexa tiroidiana 3. zona reflexa hipofizara 4. zona reflexa uterina 5. zona reflexa limfatica Succesiunea sedintelor este de o sedinta la 2 zile (3 pe saptamana) timp de 3 luni.
El a declarat ca a fost nevoit sa aduca harti de la Cotroceni pentru ca pe plan local nu exista o documentatie serioasa privind aceasta zona de risc.
Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. ... Mai multi locuitori din Blankya, zona Sofia, raportasera observarea unor OZN-uri. ... Inainte de a ajunge in zona aeroportului, a facut o intoarcere scurta spre stanga si s-a asezat direct pe sol.
O serie de intentii mai vechi privind obiectivele din zona Padurii Girboavele, Zatun si Vladesti, a revenit in actualitate pentru conducerea Consiliului Judetului Galati. Astfel, pentru Padurea Girboavele exista un plan de transformare a ei in zona de agrement, CJ intentionind sa refaca intreaga zona.
De asemenea se vor asfalta aleile studentesti din zona strazii Domneasca, drumul de legatura intre satul Filesti si Sidex, capatul de troleu din Micro 19, drumul de acces catre Stadionul "Dunarea", trecerea bac de la Bulevardul Faleza.
In curand, primaria va transforma in zona rezidentiala 300 de hectare de teren aflate de-a lungul centurii ocolitoare de nord a orasului. ... Spre norocul proprietarilor de pamanturi de aici, in curand zona va deveni construibila, iar preturile proprietatilor ar putea sari in aer.
In urmatoarele luni, in domeniul turistic din zona transfrontaliera Dolj-Pleven vor fi investiti aproximativ 50.000 de euro.
In aceasta perioada, specialistii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta lucreaza la compatibilizarea contractelor de inchiriere din Zona Libera a Portului Constanta cu prevederile legislative ulterioare semnarii acestor contracte.
Numarul unitatilor de cazare din Dolj este în crestere, desi, din cauza pozitionarii în zona de câmpie, judetul nu se poate lauda cu un turism de agrement dezvoltat.
Alt exemplu poate fi cel al firmei Ford, care a solicitat ca zona unde se afla acum fabrica Daewoo sa fie declarata zona industriala, pentru a nu se mai construi locuinte, din aceleasi considerente de poluare fonica.
Alt exemplu poate fi cel al firmei Ford, care a solicitat ca zona unde se afla acum fabrica Daewoo sa fie declarata zona industriala, pentru a nu se mai construi locuinte, din aceleasi considerente de poluare fonica.
Bucurestenii vor plati taxe mai mari pe locuinte, in functie de zona urbanistica in care locuiesc. ... De exemplu, daca de-a lungul timpului zona B s-a dezvoltat foarte mult ea va trece in zona A, iar proprietarii vor plati impozitele aplicate in noua zona.
Tinta aderarii Romaniei la zona euro ramane 2015, a declarat, marti, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, potrivit NewsIn. ... Pacat este ca numai BNR a luat foarte in serios aceasta problema a aderarii la zona euro.
Ultimele estimari indica ca termen final primavara lui 2012, dar fara zona Halei Matache. ... Acest canal colecteaza apa pluviala si menajera din zona Piata Presei Libere, si toate cartierele de acolo. Se va pune un canal nou, langa cel vechi, pana in zona Grivita.
In urmatorii ani, chiar daca metroul va prelua o parte din traficul intens, numarul in crestere de masini care tranziteaza dinspre Drumul Taberei va crea din nou probleme de aglomerație in zona Razoare.
google-analytics.com