Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (3.41 secunde)
De fapt, existenta sau lipsa utilitatilor impune pretul terenurilor limitrofe, care variaza intre cativa euro, fara utilitati (5 euro/mp - zona Aeroport, 13 euro/mp - zona Daewoo, 13 euro/mp - zona Drumul Muntenilor) si cateva zeci de euro, cu utilitati (18 euro - zona Aeroport, peste 50 euro/mp - zona Daewoo, peste 50 euro/mp - zona Drumul Muntenilor).
Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
Primarii localitatilor care vor face parte din viitoarea Zona Metropolitana Craiova au inceput deja sa prevada in proiectele de buget pe 2007 sume destinate intocmirii de studii de fezabilitate pentru accesarea de fonduri structurale UE.
Lucrarile sunt ingreunate de titlurile de proprietate emise in zona de protectie a lucrarilor.
Mangaliotii nu s-au inghesuit sa participe la dezbaterea publica pe marginea intocmirii Planului Urbanistic Zonal "Zona Centrala Mangalia", poate si din lipsa unei mediatizari a datei la care a avut loc intalnirea de la primaria din localitate.
Din pacate, doar 56.528 de hectare de teren agricol pot fi irigate. Prognoza pe acest an realizata de Institutul National de Meteorologie si Hidrologie arata ca la începutul lunii iunie seceta va afecta sudul si sud-estul tarii, zona în care se si afla 98 la suta din amenajarile de irigatii.
In zona de est a Capitalei exista o oferta mai bogata de apartamente finalizate.
In frunte cu fostul ministru Razvan Theodorescu, specialistii s-au constituit in "Grupul Independent pentru Monitorizarea Patrimoniului Cultural din Rosia Montana" (GIMPCRS), si au lansat, cu sprijinul companiei Gold Corporation, un proiect ambitios prin care intentioneaza nu numai sa salveze si sa reustaureze fiecare monument istoric din zona Rosia Montana, dar si sa faca unul dintre cele mai mari muzee din Europa, transformand astfel zona in una turistica.De asemenea, toti cei prezenti la conferinta i-au multumit ministrului Culturii, Kelemen Hunor, ca a inteles exact despre ce fel de proiect este vorba si ca a fost de acord cu Comisia Arheologica din Minister, care, in unanimitate a votat descarcarea arheologica de la Rosia Montana.
Cine e in cautarea unui apartament cu 2 camere poate achizitiona unul cu preturi incepand de la 34 900 de euro (proiectul Sudrezidential) pana la 162.000€ in zona Herastrau.
Chiar inainte de inaugurare, complexul mai este cunoscut si dupa denumirea de "mall-ul corporatistilor", deoarece este situat intr-o zona cu multe cladiri de birouri.
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: ... In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: ... In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii: ... Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona si locurile specificate pe bilete.
E imposibil de aflat, deocamdata, daca pe ele exista viata (n-am aflat asta nici despre Marte, planeta vecina cu noi, de-aci, din acelasi sistem solar), dar se poate estima daca ele ar putea sa gazduiasca viata - mai exact, daca exoplaneta cu pricina se afla in zona habitabila ("locuibila") circumstelara, ori, cum I se mai spune, zona Goldilocks.
Iesi din zona de confort! Zona de confort este cel mai condamnabil partene. ... Adevarata evolutie, dezvoltare si tot procesul de actiune ulterior se face atunci cand IESI din zona de confort! ... Nu vei putea ajunge niciodata in acel punct sus-pus atata timp cat ramai in zona de confort!
Zonele vizate sunt Zona Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Piata Lahovary, Sala Palatului, Piata de Flori etc. ... Planul Urbanistic Zonal PlATA CONSTITUTIEI -ANTIM - B-DUL UNIRII prevede construirea unei parcari subterane cu 988 de locuri in Piata Constitutiei, dar si transformarea Bulevardul Unirii in zona pietonala si de loisir.
Intregul ecosistem poate fi utilizat, asa cum s-a si intentionat in etapa de pregatire a proiectului, ca zona de desfasurare a orelor de biologie si zoologie, de relaxare si de informare in acelasi timp, printr-un contact direct cu natura, atat de catre elevi, cat si de orice persoana dornica sa petreaca timp intr-un context putin diferit de acela al uni parc clasic.
Daca sunteti in cautarea unei locuinte premium intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, zona Pipera poate fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra. ... Fiecare apartament are o zona de living spatioasa, bucatarie complet utilata, camere de dormit confortabile si bai elegante.
Dar, pe langa vizitarea unor obiective precum podul Giurgeni ori a lucrarilor demarate in vederea constructiei podului de la Galbiori, ministrul Orban a incheiat ziua nu inainte de a sustine o conferinta de presa alaturi de colegii sai liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, cu aceasta ocazie precizand presei ca nu este de acord cu declararea Marii Negre ca zona strict protejata.
Ca unul care cunoaste zona si evolutia ei, care a participat la eforturile de gasire a solutiilor care au pus capat conflictelor dintre succesorii fostei Iugoslavii, cred ca a fost mai mult decat atat.
google-analytics.com