Cautare

30783 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (3.75 secunde)
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un articol interesant despre celebra Insula Pacuiul lui Soare. ... O cetate veche de 1000 de ani descoperita in anul 1955 in mijlocul Dunarii:
Vezi cine sunt cei votati Social-democratii si-au ales, sambata, in cea de-a doua zi a Congresului PSD, noua conducere, Victor Ponta fiind reconfirmat in functia de presedinte.
S-a scris o pagina de istorie si ma simt onorat, si coplesit, ca am avut sansa sa fiu martor si sa traiesc alaturi de milioane de credinciosi, acest sfant moment.
Lume multa, lume buna, si toata adunata la Caminul Cultural din comuna Corbu, acolo unde, peste putin timp, vor avea loc alegeri pentru desemnarea edilului localitatii. Marian Galbinasu, candidatul prezentat de Partidul National Liberal, este cel care, de altfel, a tinut interimar locul primarului din localitatea Corbu.
Potrivit liderului Marian Milut, formatiunea politica va incerca sa se orienteze catre un segment electoral care se regaseste in zona rurala. ... "¥arani, nu va vindeti pamantul !" Presedintele PN¥CD, Marian Milut, a declarat ieri ca platforma politica a noului pol de centru dreapta va fi lansata in iulie.
'Cel mai trist inceput de an scolar. Cu profesori mahniti si plini de lehamite pentru vremurile pe care le traiesc, disponibilizati sau schimbati din functii dupa vesnica triada politica.
63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent.
dificultatile parintilor de a-si inscrie copiii la gradinita. La finalul acestei luni debuteaza procedura de inscriere a copiilor de varsta potrivita pentru gradinita. Din pacate, numeroase situatii semnalate de catre parinti si preluate de presa ne arata ca exista anumite probleme privind acest fenomen.
A fi parinte de copil cu dizabilitati - o provocare limita a vietii. ... Sa ai un copil cu dizabilitati este, cu siguranta, o provocare pe care viata ne-o lanseaza fara drept de apel si careia, indiferent de circumstantele in care se intampla, trebuie sa ii facem fata.
Mariustuca.ro / In Romania, oficial, sunt aproximativ 82.339 de copii care au parintii plecati la munca in strainatate (Autoare:
"COPII SANATOSI, PARINTI ISTETI". Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Divizia Corporate la Banca de celule stem Biogenis;
Sanatos de mic vine ca o nevoie accentuata de educatie nutritionala in randul romanilor, de orice varsta. ... De la parinti, de la educatori, de la sistemul de educatie.
Un sondaj dat publicitatii de curind scotea la iveala faptul ca peste 90% dintre romani isi invata copiii de mici sa economiseasca si le arata cum sa verifice preturile pentru a putea face comparatii si pentru a cumpara la pretul cel mai bun.
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Fara voi, fara sacrificiul timisorenilor, fara curajul lor, istoria Romania n-ar fi avut pagina de Libertate pe care o traim.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Mi-am propus ca odata cu acest proiect si cu prima piesa lansata sa deschid o serie de colaborari cu mai multi artisti din Romania, iar Denis, fiindu-mi un prieten foarte bun, a fost prima persoana la care m-am gandit.
Vreau sa-i capacitez pe americani sa vina incoace"'. Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Discursul sustinut de vicepresedintele PSD Dan Sova la intalnirea cu membrii si simpatizantii PSD din Jimbolia: Vreau sa va spun cateva lucruri la care tin foarte mult.
In Primaria Tuzla adie, cel putin deocamdata, linistea de dinaintea furtunii, avand in vedere ca in data de 12 mai, a. ... , viceprimarul comunei a fost schimbat din functie cu Marian Saracila (foto), principalul adversar politic al primarului Constantin Micu (foto).
google-analytics.com