Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (8.07 secunde)
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii, informeaza stirileprotv.ro.
Discursul sustinut de vicepresedintele PSD Dan Sova la intalnirea cu membrii si simpatizantii PSD din Jimbolia: Vreau sa va spun cateva lucruri la care tin foarte mult.
Presedintele UNPR, Marian Sarbu, ar accepta sa revina la conducerea Ministerului Muncii, precizand ca nu va ezita sa-si asume responsabilitatea "daca exista un program si o intelegere foarte coerenta".
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
Victor Ponta, dezamagit de Marian Sarbu Declaratiile presedintelui UNPR Marian Sarbureferitoare la reprezentantii Opozitiei reprezinta o mare dezamagire, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL. ... Il cunosc pe Marian Sarbu defoarte multi ani si nu l-am auzit niciodata folosind termeniinjuriosi la adresa adversarilor politici.
Prima masura care trebuie sa fie luata este stoparea migratiei politice - cea mai mare frauda ce inca nu este pedepsita de nimeni. Migratia politica, o dezertare si o tradare a electoratului, ramane una din cele mai perverse instrumente folosite de Regimul Basescu impotriva romanilor.
Ficusul din sediul partidului, cotat cu sanse mai mari decat Marian Munteanu Eroare strategica majora la Partidul Liberal.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
In unele zone de pe glob, el reprezinta viata lunga, fericire, statornicie. ... Un altul, care ma va opera, zice ca de vina e gena, adica cea a mamei mele.
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua". Prin acest proiect de strangere de fonduri sunt sustinuti copiii din mediul rural din Romania, pentru a-si continua studiile la liceu.
Vanghelie arata care este sansa lui Ponta Sansa liderului USL Victor Ponta tine de faptul ca Romania trebuie reprezentata de oameni nepatati, a declarat marti seara, la incheierea campaniei sale electorale pentru un nou mandat de primar, vicepresedintele PSDMarian Vanghelie, laudand fermitatea cu care premierul i-a eliberat din functie pe sefii ISC si ANRE.
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. ... A renuntat din cauza lui Beckett. ... Cred ca am incheiat un roman pe care nu vreau deocamdata sa-l public. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Stimate colege si stimați colegi senatori, vin astazi in fata dumneavoastra pentru a va cere sa dam o mana de ajutor copiilor care, in saptamana 7-11 aprilie, vor participa, la fel ca in ultimii trei ani, la programul "Scoala altfel".
De grija evaluarilor moare sistemul de educatie. ... Declaratia politica pe care o adresez astazi se refera la evaluarile nationale pe care, aproximativ 600 000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, au fost nevoiti sa o dea, cu voie sau fara voie.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Geoana, un mic intrigant pe vremea lui Vanghelie (Autor: Victor Ciutacu) Mircea Geoana iese din scena oribil si nici macar in ultimele clipe ale existentei sale la varful politicii nu a fost in stare sa dea dovada de bun simt.
- Vai de capul meu, sunt bolnav de tuberculoza. - Bine, atunci de ce ai mai venit? ... -------------------------------------------------------------------------------- Curs de formare pentru barbati. Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.
Cand am ceva de spus spun direct, nu ma ascund "Cred ca unii colegi pot sa spuna ca eu sunt in spatele domnului Voiculescu, in spatele domnului Vintu, dar nu cred ca astea sunt lucruri care stau in picioare.
google-analytics.com