Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (7.06 secunde)
Curtea de Apel Bucuresti va judeca marti contestatia depusa de procurori fata de decizia instantei inferioare de anchetare in stare de libertate a omului de afaceri Marian Iancu.
Presedintele Comisiei Finante-Banci din Senat, democrat-liberalul Ovidiu Marian, a declarat, luni, ca solutia pentru redresarea economica ar putea fi impozitarea pensiilor si reducerea TVA-ului.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
Desemnarea lui Emil Boc, demis de Parlament prin motiune de cenzura, in functia de premier nu este o surpriza pentru clasa politica, deoarece este cunoscuta lipsa de profesionisti adevarati din tabara lui Traian Basescu.
Presedintele interimar al Moldovei, Marian Lupu, a ajuns astazi la Bucuresti, pentru prima data in vizita oficiala in Romania, de cand ocupa prima functie in statul de peste Prut.
Au trecut deja cateva saptamani de cand bebelusul tau a venit pe lume. Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor.
Deputatul PNL Catalin Micula a explicat ieri, 4 august, in cadrul unei conferinte de presa, cauzele crizei din PNL, care, in opinia sa, sunt mai adanci decat ceea ce s-a scris pana acum in presa.
Magda Marincovici) Copiii, cu unul dintre parinti somnambul, prezinta un risc de trei ori mai mare de a fi la randul lor somnambuli.
Stim insa sigur - noi, cei ce sintem parinti - ca am face orice pentru copiii nostri pentru a trai mai bine decit noi.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
The Code & Jackie Vegas - Spaceship https://www.youtube.com/watch?v=7rePo3TWVg4 Piesa a fost compusa de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionut Catana (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).
Marian Saniuta a declarat ieri ca retragerea sa de la sefia filialei este un semnal politic in ceea ce priveste comunicarea conducerii centrale cu toate organizatiile din teritoriu.
Atacantul formatiei Gaz Metan Severin, Patrian Trifu, nu se plange de programul riguros implementat de antrenorul Marian Bondrea in stagiul de pregatire de la Baile Herculane, desi recunoaste ca nu este deloc usor.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt?
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Am avut bucuria si privilegiul de a participa, in ultimele zile, la doua evenimente incarcate de spritualitate - Sarbatoarea Sf. Cuvioase Parascheva de la Iasi si oficierea Sfantei Liturghii de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane la Catedrala din Voluntari, care poarta Hramul Sfintei Parascheva, ocrotitoarea orasului.
500 de mii de lei sint blocati in conturile Directiei de Munca. Banii provin de la aproape 1.000 de parinti titulari ai alocatiilor copiilor lor, pe care insa nu le-au incasat de mai bine de doi ani.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Nu numai la noi, dar cam peste tot, copiii abandoneaza preocuparea de a citi carti, in favoarea jocurilor video sau a desenelor animate. Ei pierd astfel ocazia de a se instrui de mici, de a capata un lexic bogat, un grad de mai mare de intelegere a celor citite.
google-analytics.com