Cautare

30785 de rezultate pentru "vreau de unde sant parinti lui marian cotoi" (6.65 secunde)
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" Sandra se strecoara prin multimea care vrea sa-i fure un sarut. Se cambreaza in scaunul cinematografului unde ruleaza pelicula The Bourne Legacy. ... Sare la volanul masinilor primite cadou de la sponsorul Renault. Isi valorifica intens momentele libere alaturi de cei dragi.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Constantin Telegan, cel care in urma congresului Partidului National Taranist Crestin Democrat, de la finalul lunii august, este presedintele filialei galatene a PNTCD, a tinut ieri o conferinta de presa in care a incercat sa spuna cam care este situatia la nivelul partidului.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. Deocamdata, nu se stie motivul pentru care Voicu a fost convocat la DNA, dar surse citate de NewsIn vorbesc despre trafic de influenta si dezvaluire de informatii clasificate.
SCANDAL monstru in PNL din cauza lui Marian Munteanu (Autoare:
Raluca Dumitriu si Marian Sultanoiu publica in Gandul un articol intitulat "Geoana a castigat Congresul mic. ... Principalul contracandidat al lui Mircea Geoana la sefia PSD, Adrian Nastase, a iesit, ieri, din sedinta Comitetului Executiv al partidului pentru a anunta ca se retrage din competitie.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. De trei zile, Iasii tin pagina prima a ziarelor si sparg ecranul televizoarelor cu tragedia unei morti duble. ... Ea, un fel de om de afaceri, manuind fonduri europene, cu cinste si pricepere.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P. Marian, D.
Formatiunea a fost mosita de Cozmin Gusa acum 6 ani, iar in prezent acesta cauta sa o resusciteze cu ajutorul televiziunii si finantelor patronului de presa cu apetit pentru politica si pentru scaunul prezidential. Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti. (...) Vreau sa lucrez cu toti foarte bine.
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Rezultatele care apar pe internet au fost prezentate in editia de joi a emisiunii Subiectiv, la Antena 3.
Organizatia PNL Medgidia si candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar, Marian Iordache, solicita demiterea din functie a comisarului Vasile Daogaru.
Ce ciudat imi pare ca vreau sa-mi ramana pe retina, pomii, florile, cerul.
Ascult Mozart, cand vreau sa ma mentin, Wagner, cand vreau sa fiu invingator (Autoare: Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. Marturisesc ca am cam ezitat sa sun, ieri, sambata seara, pentru a consemna cateva ganduri legate de aceasta zi aniversara.
google-analytics.com