Cautare

116 de rezultate pentru "vice" (7.22 secunde)
Radio Guerrilla, AGERPRES, BlitzTV, VICE Romania, Radio Romania Cultural, The Institute, Cinemagia, Scena 9, IQads, SMARK, Feeder.ro, AaRC.ro, proanimatie.ro, LiterNet.ro Partener de monitorizare:
un lider - in persoana Monicai Nicoleta Marian, un vice-lider, Nicolae Giuliano Voicu, un secretar, Marius Garagancea, respectiv Sivian Galiu si Cristian Cretu.
Fostul vice al Slatinei a atacat in contencios administrativ la Tribunalul Olt hotararea de consiliu local prin care a fost inlocuit din functie.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, aflata intr-o vizita in Germania, a avut o intrevedere cu Andreas Schockenhoff, vice-presedintele fractiunii CDU/CSU din Bundestag, se arata intr-un comunicat al MIE.
Cristina Ana-Maria a fost eliberata din functia de presedinte al Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), iar Gabriela Vasile a fost eliberata din postul de vice-presedinte al ARIS.
Vice- premierul turkmen Gurbanguli Berdimuhammedov va fi cel care va asigura presedintia interimara a Turkmenistanului, dupa moartea lui Niazov, potrivit unui comunicat oficial publicat joi.
PSD-ului ar urma sa-i revina, in contrapartida, fie postul de vice-premier, daca negocierile bilaterale vor duce catre o asemenea solutie, fie sefia Senatului.
Colegiul Presedintilor, potrivit Regulamentului de functionare a coalitiei, are posibilitatea sa decida chiar si introducerea pe Agenda de lucru suplimentara a sedintei Guvernului a unor proiecte de acte normative, in cazul in care Primul-ministru si vice-prim-ministrul nu ajung la un consens.
Cat priveste functia de "vice" - la care ravnesc membrii PD-L - in prezent este ocupata de Florin Chelaru, care este protejat de primar:
In primul rand, trebuie mentionat faptul ca fostul vice al orasului Murfatlar, Ion Vladoi, a decis sa atace in instanta hotararea de consiliu prin care el era inlaturat din functie, in favoarea social-democratului Nicolae Crivineanu.
Intalnirea a fost convocata in urma videoconferintei premierului Emil Boc si vice-premierul Dan Nica din data de 22 martie, prin care prefecturilor din judete li s-a cerut centralizarea la zi a platilor efectuate catre furnizori pentru facturile neachitate pana la data de 31 decembrie 2008.
Matei ii cere lui Galbau banii inapoiPe de alta parte, pentru a "calma" agitatia PD-L, care solicita postul de viceprimar, primarul orasului Navodari a precizat ca va emite o dispozitie prin care fostul vice Stefan Galbau va trebui sa restituie banii incasati pentru perioada 2007-2008 in care, sustine Nicolae Matei, a ocupat ilegal functia de viceprimar:
Eu am facut un pas inapoi si l-am sustinut pe Crin Antonescu la functia de presedinte al PNL. Mai mult, am sustinut ideea ca Antonescu sa fie candidatul PNL la alegerile prezidentiale", a afirmat vice-liderul liberal.
Marea majoritate a vice presedintilor PSD intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat, intre acestia, Ilie Sarbu, Marian Sarbu, Ioan Toma, Constantin Nita, Gheorghe Nichita, Radu Moldovan si Ecaterina Andronescu.
Aceeasi stare de lucruri va fi valabila si concurentii la functiile de prim-vice, secretar general si secretari executivi care compun Biroul Permanent National al partidului.
Laurentiu Ciurel a fost un apropiat al PNL si al lui Dan Ilie Morega, in perioada in care actualul vice al PSD a indeplinit functia de sef al Complexului Energetic de la Rovinari.
Mircea Geoana s-a intalnit si cu Maros Sefcovic, vice-presedinte al Comisiei Europene si comisar pentru relatii inter-institutionale si administratie. Discutiile s-au centrat asupra prezentei cetatenilor romani in institutiile europene, cat si a necesitatii de a promova accesul acestora la pozitiile de conducere.
Deocamdata, pana la proba contrarie, daca merg pro causa din start si spun ca va fi o vice diferita in PDL, inseamna ca plecam fără
Actualmente este prim-vice-guvernator al BNR. A fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR. Se spune despre el ca este un excelent finantist si un bun cunoscator al realitatilor romanesti in domeniu.
Primarul l-a placat pe vice, incercand sa-l scoata afara din birou. Opunandu-se, dar fara sa se opreasca din vorba, vicele striga:
google-analytics.com