Iosif Buble publica "Pe surse" informatia ca PSD are un as in maneca - Florin Georgescu Premier.
'Va mai aduceti aminte de Florin Georgescu? Actualmente este prim-vice-guvernator al BNR. A fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR. Se spune despre el ca este un excelent finantist si un bun cunoscator al realitatilor romanesti in domeniu. Va spuneam acum o saptamana despre o reuniune de taina a PSD (una inainte de cea de la Hanul de la Romanesti), la care au participat liderii PSD (cei care au ceva de spus in acest partid).
Acolo li s-a dat dreptate liberalilor, in sensul ca "nu poti veni sa le spui cetatenilor ca noi, Opozitia, vrem sa daramam Guvernul Boc, dar nu punem nimic in loc. Trebuie sa se vina cu o oferta concreta si credibila. Ideea nu e a noastra, e a liberalilor, a lui Crin Antonescu, dar nici nu conteaza. Spunem acum ca e a noastra, si gata!", mi-a spus un participant la intalnire.
Oamenii au gasit pare-se si o solutie. Ea se numeste Florin Georgescu si, esential... corespunde profilului solicitat de partenerii de Opozitie. E un specialist, e independent din punct de vedere politic si disponibil pentru un transfer sezonier la Palatul Victoria. Ce urmareste PSD prin miscarea asta? Sa preia initiativa in Opozitie si, mai ales, sa inchida gura liberalilor, care nu accepta cu nici un chip un premier de tranzitie de la PSD.
PS: Urmatoarea incercare de rasturnare calculata a Guvernului Boc va avea loc in sesiunea viitoare. Motiunea de Cenzura care va fi depusa ca urmare a angajarii raspunderii pe Legea salarizarii unice nu va fi una chiar periculoasa.'