Cautare

116 de rezultate pentru "vice" (3.83 secunde)
S-a inscris in PDSR in 1993 si pana in 2001 a fost vicepresedinte al partidului in judetul Timis, facand apoi parte din biroul central, din 2004 fiind ales presedintele PSD Timis si din 2005 a fost vice-presedinte al partidului la nivel national.
Vice¬presedintele Camerei Deputatilor crede ca fie repre¬zen¬tantii PDL au cerut culoa¬rea verde de la UDMR in schimbul favorurilor facute Uniunii, fie si-au dat seama ca folosirea culorii portocaliu este in defavoarea lor.
Vice¬presedintele Camerei Deputatilor crede ca fie repre¬zen¬tantii PDL au cerut culoa¬rea verde de la UDMR in schimbul favorurilor facute Uniunii, fie si-au dat seama ca folosirea culorii portocaliu este in defavoarea lor.
Demisia vice-liderului PDL e consecinta scaderii partidului sub nivelul PP-DD. Practic, PDL nu se mai bate cu USL, ci trebuie sa reziste pe locul doi, avand putine sanse sa depaseasca partidul lui Dan Diaconescu.
Ministerul Economiei - Edward Helvig Ministerul Finantelor Publice si vice prim-ministru - Florin Georgescu. Ministerul de Interne - Ioan Rus Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului - Mircea Draghici Ministerul Culturii - Mircea Diaconu.
Careva dintre Cristian Preda, Cotoa sau Paleologu va castiga, probabil, un post de prim-vice. Vad ca pe nimeni nu intereseaza cine si cum au fost desemnati cei 1500 de delegati la paranghelie.
Vice-Presedintele Comisiei Europene, ES Viviane Reding; Comisarul European pentru Afaceri Interne, ES Cecilia Malmstrom; Secretarul General al Comisiei Europene, Dna.
Foarte interesant este ca, imediat dupa vizita, a venit numirea lui Dmitri Rogozin, fostul reprezentant al Federatiei Ruse la NATO si actual vice prim-ministru, in functia de reprezentant pentru Transnistria.
Adica cel pe care l-a propus drept vice-premier, cel pe care l-a sprijinit pentru presedintia PNL, cel pe care in fine, deci Klaus Iohannis e un ghebos al gandirii.
Decizia dubla blocheaza partidul, il imobilizeaza si il sufoca tocmai acum cand este nevoie de coerenta si claritate, ne-a spus un vice ALDE, sub imperiul anonimatului.
In locul Gabrielei vine Gabriel, iar daca predecesoarea era celebra prin gura ei mare, primarul Sectorului 6 este Mutu - Ca cele trei guverne PSD sunt cam din aceleasi aluat o dovedeste si faptul ca din noua echipa fac parte 2 ministri care au mai figurat in echipa lui Grindeanu si unul de-al lui Tudose - Gabriela Firea si-a castigat libertatea cu pretul celor 2 functii pe care le detinea - vice la PSD si interimar la organizatia municipala.
Cei doi directori interimari care se vor ocupa de Petrom pana la jumatatea lui ianuarie sunt Werner Schinhan, senior vice president si director de dezvoltare si strategie in OMV, si Hilmar Kroat-Reder, director al OMV Mergers&Acquisitions Legal.
Adunarea Parlamentara Comuna va fi co-prezidata de France Cukjati, presedintele Adunarii Nationale Slovene, si de Rodi Kratsa-Tsagarapoulou, vice-presedinte al Parlamentului European, in numele presedintelui Parlamentului European.
In cadrul evenimentului care a marcat debutul productiei, Juha Putkiranta, Senior Vice President, l-a sunat pe Ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela, anuntandu-l ca dispozitivul care le permite realizarea acelui apel este primul telefon Nokia fabricat in Romania - un model Nokia 1200.
Reiner Wittkowski, Vice-presedinte al O.I.V., si presedinte al unuia dintre juriile Concursului de la Bucuresti a declarat:
Cristian Diaconescu s-a intalnit cu omologul sau chinez, Yang Jiechi, dar si cu Liu Jieyi, seful-adjunct al Departamentului de Relatii Internationale al Partidului Comunist si cu Zhao Jinjun, vice-presedintele Comisiei pentru Politica Externa a Conferintei Consultative Politice a Poporului Chinez.
Walter Isaacson, fostul presedinte si director executiv al CNN si redactorul-sef al revistei TIME, miliardarul Leonard Lauder, vice-presedintele Ford Motor Steven Biegun, fostul Ministru de Externe al Italiei, Gianni de Michelis.
"Daca pentru multi, evenimentele din Romania au insemnat in special inlaturarea violenta de la putere a lui Nicolae Ceausescu, pentru altii, acestea au reprezentat imagini infioratoare ale orfelinatelor, difuzate in saptamanile si lunile care au urmat", spune Mike McCarthy, vice-presedintele departamentului Reportaje si Programe Speciale al CNN International.
Intre marii vizionari ai lumii care au venit in Romania, la invitatia Forum Invest, se numara Joseph Stiglitz - laureat al Premiului Nobel pentru Economie si fost prim vicepresedinte al Bancii Mondiale, fostul cancelar german Gerhard Schroeder, fostul vice cancelar german Joschka Fischer, fostul presedinte polonez Lech Walesa, coordonatorul Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud - Est - Erhard Busek, laureati ai Premiului Nobel pentru sanatate, economie si chimie.
Surse apropiate PDL au declarat pentru adevarul.ro ca unul dintre cei care vor cu orice pret sa cumpere Realitatea TV este Adriean Videanu. Pana la aceasta ora prim-vice presedintele PDL, Adriean Videanu, nu a putut fi contactat.
google-analytics.com