Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (3.89 secunde)
Dreapta, in toata splendoarea ei morala O mai scarboasa jivina portocalie ca blaga, mai rar! ... Interventia de azi a lui blaga dovedeste ca si in campania asta jegurile portocalii mizeaza iar pe memoria scurta a romanilor.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Ordonanta de urgenta pentru amanarea datei euroalegerilor a fost publicata in "Monitorul Oficial" luni, adica in aceeasi zi in care a fost emisa, dar fara semnaturile ministrilor Blaga si Macovei, care au refuzat sa avizeze favorabil documentul.
Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a declarat joi ca spera ca in campania din turul doi de scrutin sa se prezinte programe, iar referitor la eventuale atacuri a precizat ca se asteapta la orice, astfel ca nu are nici un fel de emotie.
Democrat - liberalul Vasile Blaga si-a inaintat, ieri dimineata, demisia din functia de presedinte al Organizatiei PDL Bucuresti.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (foto), a declarat ca membrii Guvernului care vor parasi sedinta Executivului la care ar participa si presedintele Basescu "pleaca cu totul".
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a acordat recent un interviu ziarului Romania libera, in care afirma ca s-a incercat in ultimii trei ani transformarea DGIPI intr-un concurent al SRI.
Traian Basescu il "ingroapa" pe Vasile Blaga. ... ministrul Vasile Blaga este pe targa, din punct de vedere politic, fiind de asteptat ca Basescu sa-i ceara demisia in mod oficial in urma incidentelor din 24 septembrie.
Despre Blaga.... Presedintele Traian Basescu a spus ca Vasile Blaga este unul dintre politicienii foarte puternici ai PDL, care poate castiga alegerile interne pentru sefia partidului, dar s-a aratat rezervat in sansele acestuia de a castiga presedintia, daca ar candida.
PSD primeste inca un post de secretar in Biroul Permanent, raportul putere-opozitie ajunge la 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negociarilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Curtea Constituționala a respins contestațiile lui Blaga si Anastase Curtea Constitutionala a decis respingerea contestatiilor lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase privind revocarea lor din functiile de presedinte al Senatului, respectiv presedinte a Camerei Deputatilor.
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, duminica seara, ca sloganul de campanie al ARD va fi "Reporneste inima Romaniei", aratand ca un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales. Vasile Blaga a mai spus ca tinta ARD este "deblocarea Romaniei".
Blaga ar candida la prezidentiale Liderul democrat liberal Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, ca nu exclude din start ideea de a fi el omul PDL-ului pentru alegerile Prezidentiale.
Directia Regionala a Politiei de Frontiera Constanta se va afla in fierbere timp de o saptamana, dupa ce ieri a sosit pe malul marii Corpul de Control al ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Vasile Blaga, propus pentru MAI, a declarat, la audierea sa in comisii, ca vrea ca administratiile publice sa aiba dreptul sa modifice taxele locale in functie de necesitati, sa poata revizui cotele de impozit pe venit, iar amenzile date persoanelor juridice sa ramana in bugetele lor.
Ce surpriza pregateste aripa Blaga pentru 12 iunie?
Blaga "a dat" cu vestea in noi, tot Blaga a explicitat despre ce este vorba. ... Drept urmare, la intoarcerea acasa, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga a fost "teleportat" la partid, sa-si mai faca si datoria de democrat.
Asa a iesit la suprafata, din valurile negre ale ultimelor zile de mizerie nationala, si cadavrul Directiei Generale Anticoruptie din cadrul ministerului condus de pedistul Vasile Blaga.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc.
Primarul Capitalei, Adriean Videanu, ar putea renunta sa candideze pentru inca un mandat, liderii PD-L luand in calcul desemnarea fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, pentru functia de edil general al Bucurestiului.
google-analytics.com