Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (3.29 secunde)
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca lipsa unui mesaj prin care Vasile Blaga sa atraga voturi pentru functia de primar al Capitalei l-a determinat pe presedintele Traian Basescu, intr-un "gest disperat", sa iasa din neutralitate si sa faca o "campanie pe fata" pentru acesta.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu isi depaseste prerogativele facand aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor lui Vasile Blaga.
Democrat-liberalul Vasile Blaga a obtinut aproximativ 45%, liderul PD-L declarand ca isi asuma infrangerea si ca regreta faptul ca nu a fost demagog si populist precum contracandidatul sau.
Aceasta este compusa din Vasile Blaga, Radu Berceanu, Cezar Preda, Romeo Raicu, Ioan Oltean, Elena Udrea si Mircea Toader (din partea PD) si Valeriu Stoica, Florin Popescu, Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Marian Hoinaru si Valentin Mircea (de la PLD).
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai le reaminteste actualilor guvernanti ca schimbarea prefectilor pe criterii politice incalca Conventia Europeana, reiterand ca masura depolitizarii acestei functii a fost luata de fostul ministru al Adminsitratiei si Internelor, democratul Vasile Blaga.
Blaga spune ca in coalitie s-a stabilit ca secretarii de stat de la Justitie sa fie apolitici.Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat ieri ca, prin protocolul PD-L - PSD, s-a convenit ca secretarii de stat de la Ministerul Justitiei sa fie apolitici, raspunzand astfel unei declaratii a lui Mircea Geoana, prin care cerea premierului sa numeasca „neintarziat“ persoana propusa de social-democrati.„Noi am cazut de acord, daca bine retineti, ca Justitia sa beneficieze de ministru, secretari de stat apolitici.
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat vineri ca se lucreaza la un proiect privind corectarea ordonantei privind achizitiile publice, pentru ca sunt "niste lucruri nelalocul lor".Blaga a afirmat ca exista un proiect complex, coordonat de vicepremierul Dan Nica, pentru a aduce corectiile necesare ordonantei privind achizitiile publice.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, si-a criticat dur colegii de coalitie de la PSD, afirmand ca social-democratii au "nenorocit tara alaturi de PNL", ca Mircea Geoana "se da extravirgin" si ca nu a vazut nici un lucru bun inceput de acesta si dus la bun sfarsit.
Vasile Blaga a declarat, vineri, la Tg. ... Dar, nu exista in Romania cineva mai bine plasat", a precizat Blaga.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga, afirma ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati, vineri, la Bucuresti pentru a definitiva o noua schema de functionare a administratiilor locale.
Avizul pe care Vasile Blaga l-a obtinut in Parlament, la comisiile de specialitate, arata ca liderul PD-L este singurul din partid care poate negocia cu celelalte partide. Aceasta a fost, de fapt, lectia de forta pe care Blaga a vrut sa i-o dea public lui Basescu.
Blaga: ... Noul presedinte ales al Senatului, Vasile Blaga, le-a spus senatorilor ca va depune toate eforturile pentru normalizarea relatiilor dintre grupurile parlamentare si i-a multumit predecesorului sau, Mircea Geoana, pentru eforturile depuse in aceasta functie.
Raportul putere-opozitie 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negocierilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
"Serviciile secrete l-au tradat pe Traian Basescu?" Avand in vedere ca PDL a fost luat printr-o stranie surprindere de ofensiva de ieri a USL, soldata cu decapitarea lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase de la carma Parlamentului, este posibil, oare, ca tocmai temutele servicii secrete, cele care pana mai ieri isi instiintau stapanii de conspiratiile PSD-PNL, sa-l fi tradat pe Traian Basescu?
Vasile Blaga. ... Baiat ca lumea Blaga asta, desi exista barfe ca ar fi facut si el "necurate" la viata lui.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
google-analytics.com