Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (3.49 secunde)
Un Volkswagen "captusit" cu sute de pachete de tigari de contrabanda a fost descoperit luni dimineata, in Vama Stanca-Costesti. Masina era condusa de Elena B.
Un Volkswagen "captusit" cu sute de pachete de tigari de contrabanda a fost descoperit luni dimineata, in Vama Stanca-Costesti. Masina era condusa de Elena B.
Ca pata de decolorare a Guvernului Tariceanu, in prima luna de viata a acestuia s-a inregistrat prima demisie, respectiv a ministrului Controlului, Sorin Vicol de la PUR, pe motivul ca a cam ramas fara minister dupa ce Vama si Garda Financiara au revenit la Ministerul Finantelor.
O retea uriasa de eliberare de certificate false de vaccin a fost destructurata astazi de procurorii DNA. Trei mii de astfel de certificate covid au iesit de la un centru de vaccinare amplasat chiar in incinta Vamii Petea din Satu Mare.
am salvat Vama Veche de pungile de plastic pe care le-am inlocuit cu pet-uri şi manele, dacă am salvat balenele servind inotătoare pane la reuniunile ecologiştilor, nu văd de ce nu am putea salva şi Consiliul Local Galaţi.
Un cititor ne scria vizavi de noile reguli pentru trecerea frontierei spre tarile Uniunii Europene, supuse discutiei publice de ministrul Vasile Blaga ca oricum nu prea conteaza regulile, cu niste euro la vama se rezolva orice.
Cu una, cu alta, o data intrat in Bulgaria, te simti ca acasa si, daca nu ar fi puhoiul de taxe pe care trebuie sa-l platesti la vama si panourile scrise cu caractere chirilice, blocurile parca lovite de lepra iti amintesc foarte bine de atmosfera de acasa.
O masina s-a ciocnit cu un TIR, in conditii de ceata si asfalt umed. Alti 8 soferi nu au putut frana la timp si au intrat in masinile ciocnite.
A comentat, ce-i drept, declaratiile lui Basescu despre problemele din sistemul sanitar, despre sefii de vama, despre reorganizarea guverna-mentala… Dar comen-tariile lui Tariceanu au fost sensibil mai cuminti, reactia a fost chiar elegant de calculata, mentionand totusi ca vorbele zboara… si ca el vrea sa vorbeasca pe fapte.
Dupa ce se asigura ca ajutorul de bucatar - ministru al Economiei - se ocupa de trecerea in stand-by a acestei piete, prin oprirea oricaror actuale sau posibile contracte suplimentare de energie pana la reglementarea situatiei, in sensul evitarii monopolului, stapanul casei isi mai exprima si alte dorinte pentru a-si asigura o cina linistita, printre acestea cea mai importanta fiind aceea referitoare la schimbarea de urgenta a sefilor de la Vama, sa nu-i mai intre toti neica nimeni in curte si sa-si umple buzunarele toti portareii de la intrarea in ranchul numit Romania.
La politie, la vama, la doctor, la finante, la telefon, la cablu, oriunde. Asta e spaga mica pe care o dau oamenii de rind ca sa nu mai stea la cozi interminabile, pentru a-si rezolva micile lor probleme ale traiului zilnic.
La politie, la vama, la doctor, la finante, la telefon, la cablu, oriunde. Asta e spaga mica pe care o dau oamenii de rind ca sa nu mai stea la cozi interminabile, pentru a-si rezolva micile lor probleme ale traiului zilnic.
Cele trei coloane de masini care transporta tehnica militara a Statelor Unite au ajuns in Vama Nadlac. Primul convoi a plecat deja spre baza NATO de la Mihail Kogalniceanu, si va traversa Romania pe ruta Arad-Deva-Sibiu-Ramnicu Valcea-Pitesti-Bucuresti.
Al doilea convoi cu tehnica militara americana a ajuns in urma cu putin timp in Vama Nadlac.
La punctul de trecere a frontierei din Sighetu Marmatiei au ajuns, joi dimineata, pe jos, zeci de cetateni din Ucraina care vor sa intre in Romania de teama razboiului pe care Rusia l-a declansat in aceasta noapte.
Sala de sport din orasul Milisauti, judetul Suceava, gazduieste peste 800 de studenti indieni care erau la studii in Ucraina si care au intrat in Romania prin Vama Siret, dupa mai multe zile de asteptare.
Mai putin de jumatate dintre acestia au parasit deja Romania. In Vama Siret din judetul Suceava ninge, vremea nu este foarte prietenoasa.
Suferind de foame si de frig, femeile si copiii din Ucraina, care trec Vama Siret, pot respira in sfarsit usurati dupa zile de fuga.
O familie de 15 ucraineni, care a ajuns in Romania prin Vama Sculeni, se adaposteste acum in Miroslava. Localnicii de acolo i-au primit dupa ce in urma cu o saptamana acestia au reusit sa lase in urma razboiul din tara vecina.
Majestatea Sa Margareta merge astazi la granita Romaniei cu Ucraina pentru a ajuta refugiatii. In calitate de presedinte al Crucii Rosii Romane, Alteta s-a alaturat societatii civile pentru a asigura sprijin umanitar constant celor care fug de razboi.
google-analytics.com