Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (3.22 secunde)
"Un importator nu poate ridica marfa din vama daca nu plateste TVA. Vorbim de sume foarte mari, ca nu facem importuri in fiecare zi.
In clasamentul importatorilor se afla tot Ford Romania, care aduce piesele auto din Turcia, China, India si chiar SUA, potrivit celor de la Vama.
Senatorul a explicat si ca au fost pregatite studii de fezabilitate pentru extinderea retelei de gaz si in localitatile 2 Mai, Vama Veche, Limanu si Cogealac, care, cel mai probabil, vor fi racordate dupa ce se vor finaliza lucrarile demarate vineri.
Eu zic ca Astra e mai periculoasa cu Mircea Rednic si Dinu Vama, dar mai important e ce vom face noi pe teren", a mai declarat mijlocasul pandurilor.
Din partea autoritatilor daneze in acest program se vor implica Politia si Vama, Oficiul pentru Brevete si Marci si Grupul antipiraterie.
La invitatia APC au raspuns reprezentantii societatilor portuare - firme de agenturare, de pilotaj, de remorcaj, linii maritime, linii de transport containere, operatori de marfa, ai autoritatilor portuare (Autoritatea Navala Romana, Politia de Frontiera, Vama), specialisti IT, interesati de facilitatile oferite de sistemul integrat portuar de comunicare.
Vad acum la televizor oameni care si atunci erau la putere, oameni pe care i-am deranjat cu ancheta mea filmata cu o camera ascunsa in magazinele duty-free din Vama Giurgiu.
Din contra, exista multe argumente ca el, ca bun crestin ortodox, dorea sa urmeze si dincolo de vama vietii obiceiurile familiei sale!
Sprint Media si Bestmusic.ro, ti-au oferit in ultimii 3 ani evenimente de top cu Directia 5, Taxi, Vunk, Vama, Taxi, Voltaj, Smiley si multi alti artisti de top romani, in cadrul celor peste 40 de evenimente organizate pana acum.
Vineri, 5 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Texas, The Heavy, Vama si Madddog, pe Coca-Cola Stage: Tiamat, Vita de Vie cu un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutul album "Fenomental", 1000 Mods, Niste Baieti, Changing Skins.
Cel mai recent release Grimus este High, melodia avand premiera la Radio Guerrilla in aceasta saptamana si fiind inclusa, alaturi de Priveste-ma, si pe compilatia B’ESTFEST VOL. 2, impreuna cu piese ale unor artisti precum Nas, Texas, Pendulum, Selah, Sue, Les Elephants Bizarres sau Vama.
Florian Pittis", Ana Maria Paunescu si-a facut aparitia pe plaja din Vama Veche, tanara de 22 de ani fiind greu de recunoscut.
31 iulie-2 august, in acelasi loc, la Vama Veche! A zecea editie Folk You! poate fi, daca vreti voi! Contribuiti cu cat puteti, fie cu lei, fie cu euro.
Prezentare generala Balcic este un orasel situat pe tarmul Marii Negre, in Bulgaria, la circa 60 de km de Vama Veche.
Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super Grup, Taxi si Vama au facut din Piata George Enescu o mare... de oameni care canta in valuri.
apas pe declansator cand ajung in vama, sa fotografiez un obiectiv strategic, sa compromit o tanara agenta din tabara adversa...
Loredana, Andra, Delia si Vama vor sustine spectacole de exceptie. Concertele vor fi completate cu momente artistice incendiare, sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie;
Pe scena din Piata Constitutiei vor urca o serie de artisti precum Loredana, Andra, Delia, Vama , Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca si Brighi.
Programul festivalului FOLK U FLORIAN PITTIS 2015 - joi, 30 iulie, vineri, 31 iulie, sambata, 1 august - Hai in Vama!
Gheorghe Bibescu desfiinteaza Vama din Focsani, principalul punct vamal al Tarii Romanesti, aflat la granita cu Moldova. In timpul Razboiului Crimeii (1853-1856), unirea Principatelor devine un subiect de discutie tot mai intalnit, actionandu-se pentru realizarea dezideratului.
google-analytics.com