Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (2.84 secunde)
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a declarat ieri, la Alba Iulia, ca discuta cu institutiile oltene un plan de masuri ce pregateste venirea companiei americane Ford la Automobile Craiova.
In afara de "Porti deschise la pensiuni", ANTREC Romania, impreuna cu pensiunile membre, a pregatit pentru aceasta saptamana numeroase alte evenimente, cum ar fi "Ziua varuitului", la Sarata-Monteoru, judetul Buzau, "Wellness la tara", in Bucovina, o expozitie de flori la Codlea, in judetul Brasov, "Lectia de gatit la cuptorul cu lemne" (Berca, Buzau), degustari gratuite de vin (Pietroasele, Buzau), "Sa invatam arta incondeierii oualor" (Vama, Bucovina).
Totodata, au fost declarate zone cu regim de protectie integrala pentru resursele acvatice vii din Marea Neagra zona Sacalin Zatoane si Rezervatia Marina 2 Mai - Vama Veche.
Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Pentru ca noi, patronii de firme de salvamar, ne-am saturat sa mergem in pierdere in fiecare an", a declarat, in cadrul unei conferinte de presa organizata in statiunea Jupiter, presedintele "Callatis Club Nautic" George Lipoveanu, seful salvamarilor ce actioneaza in portiunea Vama Veche-Mangalia-Olimp.
Aceasta a 40-a aniversare vine intr-un moment de anvergura pentru autoritatile vamale din Uniunea Europeana avand in vedere ca vama paseste intr-un viitor plin de schimbari in ceea ce priveste operatiunile zilnice pe care le deruleaza", se subliniaza in acelasi comunicat.
Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. *Costinesti - sediul BTT - telefon: 0241-734.900;
"Am avut mari asteptari de la zona respectiva (în apropiere de Selgros, în spate la Vama) în ceea ce priveste utilitatile", a precizat Cosmin Truica.
UE a modificat, incepand de luni, reglementarile privind cantitatile de bauturi alcoolice pe care le pot introduce in spatiul european persoanele care se intorc din afara lui, transmite Reuters.
Partenerul Administratiei Vamale Romane este Garda Vamala si Financiara din Republica Ungara, cu experienta in domeniu, in cadrul acestui proiect Vama Romana beneficiind si de expertiza unor specialisti din cadrul Laboratorului vamal din Republica Ceha.
Obiectul principal de activitate consta în oferirea serviciilor postale de baza (corespondenta, pachete mici, mandate postale sau telegrafice) sau mesagerie, curier accelerat, publicitate si marketing prin posta, servicii financiar-postale, curierat în regim de asigurare, contractarea si distribuirea la domiciliu a abonamentelor de presa, declararea, depozitarea si vamuirea trimiterilor postale în calitate de comisionar în vama, ambalarea, conditionarea si depozitarea în vederea expedierii.În România, Rompetrol opereaza în peste 400 de benzinarii.
000 lei si suspendare pe trei luni a incasat si clubul Km 0 din Vama Veche, unde de asemenea nu se eliberau bonuri pentru banii luati de la clienti.
Societatea "Trans Dorge Forest" SRL va scoate din buzunar 3000 de lei, iar "Vama Nicol Trans" SRL 1500 de lei", a adaugat directorul-coordonator adjunct de la ITM Constanta.
Potrivit acelorasi surse, "garda si Vama au atributii de a reduce evaziunea fiscala, prin ridicarea economiei subterane la suprafata. Cu cat sunt mai putini evazionisti, cu atat vor fi mai multi bani la bugetul de stat".
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Nu vom mai sta noi si cei de la Garda sau de la Vama sa urmarim tirurile cu cereale. Avem tot felul de procese penale cu cei cu cereale...", a spus Eugen Calinoiu.
"Daca un sofer participa in timp de zece nopti cu garda financiara sau cu vama la anumte investigatii, sau daca sta noaptea si ajuta la manipularea marfurilor, sau ajuta la descarcarea, eu zic ca aceasta persoana merita o mica bucatica din aceste stimulente", a explicat Blejnar.
Anul viitor va fi demarat studiul de fezabilitate al autostrazii Constanta-Mangalia-Vama Veche, precum si licitatia de selectie a constructorului, si va fi obtinut acordul UE asupra proiectului.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire.
Ford a castigat ieri, la Curtea de Apel Craiova, procesul intentat impotriva Vamii Craiova prin care solicita rambursarea sumei de aproximativ 3,5 milioane de dolari, reprezentand taxe vamale platite in perioada 2007 - 2008 catre statul roman, potrivit Curtii de Apel.
google-analytics.com