Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (3.44 secunde)
De la infiintarea pana in prezent, trupa ARTHUR a fost selectata sa cante in deschiderea concertului Jan Akkerman (Hard Rock Cafe Bucuresti, august 2015), a trupei germane Accept (Arenele Romane â€" Bucuresti, decembrie 2015) si a concertului Cargo (Arenele Romane, martie 2016), avand si participari la festivaluri importante de rock din Romania, ca Metalhead Meeting 2015 si 2016, Posada Rock 2015, Folk You 2016 - Vama Veche sau Galele Folk You - Bucuresti 2016).
Totusi, primul pas in aceasta uniune il face domnitorul muntean Gheorghe Bibescu in 1848, care desfiinteaza vama de la Focsani, in consens cu Mihail Sturza, domnitor al Moldovei.
Florian Pittis din Vama Veche, Gala Smart Folk You! Florian Pittis, este organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB si Miscarea de Rezistenta in perioada 12-14 octombrie 2018, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.
Dar liderul trupei Vama are si doua firme prin care isi deruleaza afacerile. Una dintre ele este specializata in activitati suport pentru interpretare artistica " spectacole (Agentia de vise SRL), cealalta, in activitati de creatie artistica (Firma lu` Tudor SRL).
Shymkent - Kyzylorda - Aralsk - Aqtobe - Atyrau - Astrakhan (Rusia) - Elista - Stavropol - Vladikavkaz - Tbilisi - Batumi - Samsun - Istanbul - Burgas - Vama Veche Probleme cu motoreta n-am avut, nici macar o pana, dar poze puteti sa gasiti aici:
Experienta deja consacrata in acest sens este cunoscuta foarte bine si a dat deja rezultate foarte bune in multe localitati bucovinene, cum ar fi: Sucevita, Vama, Ciocanesti, Poiana Stampei, Moldovita, Stulpicani, Gura Humorului, Vatra Dornei.
Intre timp, militia l-a arestat pentru "trafic de valuta" - n-a declarat salariile in lei moldovenesti ale profesorilor atunci cand a trecut "vama".
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru editia din acest an a programului (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineat si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand Ai micul dejun.
Acest punct este denumit de chinezi vama sufletului si reprezinta un punct energetic aflat la doua laturi de deget de incheietura pumnului.
Prin respiratie, prin munca, prin transpiratie, prin aspiratii sau chiar prin iluzii dam zilnic vama atat cerului, cat si pamantului!
In afara de internet, pastilele false provenit din China, India sau Hong Kong se mai gasesc intr-un numar de sex-shop-uri si discoteci, atentioneaza Sebastien Cetti, de la Observatorul medicamentelor din vama, citat de AFP.
La o saptamana de la plecare, masina cu muncitori era blocata la vama din cauza documentelor prost intocmite, banii de drum erau tot mai putini, iar sperantele femeii se stingeau odata cu zilele care treceau.
Daca vreti sa scapati de aglomeratia din statiunile de pe litoralul romanesc, va este dor de cum era Vama Veche odata si vreti sa fiti in doua locuri in acelasi timp, Gura Portitei poate fi raspunsul.
Plajele de la Marea Neagra, principala atractie a sezonului In lunile iunie si iulie, o mare parte dintre turistii romani s-au orientat spre statiunile Mamaia, Olimp, Neptun, Vama Veche sau Navodari, atestate de catre Ministerul Sanatatii ca fiind cele mai bune plaje din Romania.
Incident armat la Vama Moravita, intre politie si traficanti de migranti. Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita au depistat in zona de competenta 12 cetateni afroasiatici, calauziti de un cetatean sarb, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania.
Intre anii 1962 - 1976, sub indrumarea comandorului Constantin Scarlat au fost efectuate cercetari subacvatice precum si lucrari de cartografiere in zona costiera de la Capul Midia pana la Vama Veche.
Cat stai in vama, cum e drumul, ce gasesti acolo (Autor: MIHAI DUTA ) Multi romani se intreaba daca sa mai mearga anul acesta in Grecia de teama masurilor anti-COVID.
- Desi in mare foame de turisti, elenii nu au ezitat sa inaspreasca controalele, accesul romanilor fiind permis printr-o singura vama si acolo cu supliciul unor cozi de multi kilometri si ore de asteptare.
Un Volkswagen "captusit" cu sute de pachete de tigari de contrabanda a fost descoperit luni dimineata, in Vama Stanca-Costesti. Masina era condusa de Elena B.
Un Volkswagen "captusit" cu sute de pachete de tigari de contrabanda a fost descoperit luni dimineata, in Vama Stanca-Costesti. Masina era condusa de Elena B.
google-analytics.com