Cautare

609 de rezultate pentru "unpr" (8.02 secunde)
O analiza a componentei numerice a grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat scoate in evidenta avantajul net al actualei coalitii de guvernare PSD-UNPR-ALDE. ... Din grupurile parlamentare ale PSD fac parte si cei 63 de parlamentari ai UNPR care nu au grupuri proprii (42 deputati si 21 senatori).
Intrarea Romaniei in Uniunea Europeana fara ca intreprinzatorii sa cunoasca regulile minimale impuse pe plan economic de autoritatile de la Bruxelles poate duce la falimentul a 80% din IMM-urile romanesti, avertizeaza presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR), Marian Petre Milut.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune ca sumele rezultate din cresterea preturilor la energie electrica si gaze naturale sa fie utilizate pentru constituirea unui fond de reabilitare a sistemului energetic.
Scumpirile, o bomba cu ceas Producatorii din industria alimentara, industria constructiilor si cea chimica se vor confrunta cu grave probleme de suportabilitate a costurilor de productie, o data cu noile majorari ale tarifelor la utilitati, se arata intr-un comunicat al Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR).
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune introducerea in noua varianta a Codului Fiscal a unor prevederi care sa permita diminuarea sarcinii fiscale si evitarea unor anteimpozitari a profitului, asa cum se intampla in prezent.
Reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UNPR) sunt insa optimisti si spun ca preturile la carnea de pasare vor scadea "intr-un viitor apropiat".
Premierul Emil Boc a anuntat la Radio Romania Actualitati ca Guvernul lucreaza la un proiect care porneste de la propunerea UNPR si care prevede impozitarea suplimentara a averilor mari.
Acesta a trecut cu arme si bagaje in tabara UNPR, armata de stransura a generalului (tradator politic) Oprea, formata din dezertori din PSD si PNL. Liderii UNPR au program stabilit de la partid pentru week-end:
UNPR va propune in cadrul consultarilor de la Cotroceni un memorandum Guvern - Sindicate - Patronate pentru iesirea din criza. "Conducerea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei va prezenta, in cadrul intalnirii, concluziile discutiilor purtate de UNPR, la sfarsitul saptamanii trecute, cu delegatia FMI condusa de Jeffrey Franks.
UNPR, spaguirea seicilor arabi si afacerile cu urmaritii FBI (Autor :
Dupa ce l-a curtat fara succes pe ex-pesedistul Octav Cozmanca, magnatul otevist Dan Diaconescu l-a abordat, recent, prin interpusi, pe liderul UNPR, ministrul-general Gabi Oprea, pentru a sonda posibilitatea unei colaborari politice fructuoase intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.
Presedintele Traian Basescu participa la sedinta grupurilor parlamentare ale UNPR, la ora 15.00, au declarat pentru NewIn surse parlamentare. Reuniunea are loc la sala grupului UNPR din Camera Deputatilor, la invitatia formatiunii conduse de Marian Sarbu.
In felul asta UNPR intra in USL asa cum a intrat si in Parlament, pe usa din dos, fara merit. Prezenta UNPR in USL, introdus de catre Ponta, in felul pe care tocmai l-am pomenit, reprezinta o certa vulnerabilitate.
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat ieri ca, prin aplicarea taxei pe averea afisata, propusa de UNPR, s-ar strange la bugetul de stat doua miliarde de euro anual.
UNPR s-ar putea lansa la Alba Iulia, de 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare. ... In acelasi timp, alegerea zilei de 1 Mai este cea mai teribila lovitura pe care UNPR i-o putea da marelui rival PSD.
'Cat timp UNPR este in arcul guvernamental, o eventuala incercare de relansare politica a presedintelui Traian Basescu de la carma acestui partid, daca ii va trece prin cap aceasta varianta, va fi un esec de proportii mai cu seama ca seful statului, insusi, "este pe ultimul sau drum din punct de vedere politic", sustine sociologul Alfred Bulai, in exclusivitate pentru Inpolitics.
'Presedintele Traian Basescu cocheteaza cu ideea de a se relansa politic de la carma unui alt partid, si, chiar a fost sfatuit sa faca asta, dar, problema principala a sefului statului este ca, din punctul de vedere al structurii, UNPR este "mai prost" decat PD-L, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
UNPR a anuntat deja ca, in 2011, doreste sa se revina la nivelul salariilor si pensiilor de dinainte de "marea taiere". ... De altfel, UNPR si-a pregatit de pe acum terenul unei iesiri de urgenta de la guvernare.
In numai cateva luni, democrat-liberalii au reusit sa smulga partidelor de opozitie PSD si PNL si sa ataseze coalitiei de guvernare mai mult de 30 de parlamentari - 24, acum in UNPR.
Demiterea Guvernului PDL-UDMR-UNPR intruneste sprijinul a 50,6% dintre romani, potrivit unui sondaj INSOMAR. ... UNPR, este cotat cu 1,8%, sub pragul electoral.
google-analytics.com