Cautare

609 de rezultate pentru "unpr" (5.33 secunde)
Ultimele sondaje de opinie dau PDL 13 %, UDMR 5% si UNPR 1% (partid de doua ori ilegitim, deoarece nu a participat la alegerile parlamentare din 2008). In total, coalitia PDL-UDMR-UNPR intruneste mai putin de 20% din optiunile electoratului.
Domnul Pandele Florentin-Costel a incetat de drept sa mai faca parte din randul membrilor Partidului Social Democrat in momentul in care a semnat cererea de inscriere in formatiunea politica UNPR", afirma Mihai Barbu, intr-un comunicat transmis miercuri Potrivit sursei citate, presedintele filialei PSD Voluntari mai sustine ca decizia din trecut a organizatiei privind excluderea lui Florentin Pandele este nula, avand in vedere ca aceasta nu a primit acordul Biroului Permanent Judetean.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
Presedintele UNPR, Sebastian Oprea, sustine ca PSD si PNL au ales calea "casatoriei din interes" care a dus la formarea Uniunii Social Liberale. Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca prin formarea Aliantei Social-Liberale "PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes".
- Senatorul UNPR Serioja Chivu a cerut, azi, Biroului Permanent sa fiti inlocuit din comisia parlamentara de control a Serviciului Roman de informatii. ... - Senatorul UNPR Seriojea Chivu va acuza ca ati fi partinitor cu SRI dat fiind faptul ca ati fost in trecut angajat al serviciului.
Este curioasa pozitia adoptata de senatorii PDL, UNPR si UDMR, tinand cont ca in situatii similare nu considerau semnaturile din condica drept cvorum de prezenta. ... Aici, ramane de vazut cum se vor comporta UDMR si o parte a deputatilor din UNPR.
"PDS va esua ca si UNPR" Presedintele PSD nu crede in sansele Partidului Dreptatii Sociale si afirma ca acest proiect politic va esua ca si UNPR, un alt partid demarat de fosti membri PSD.
UNPR da votul la schimb cu Legea solidaritatii Cum Opozitia s-a declarat impotriva celor doua legi, PDL are nevoie de votul deputatilor UDMR, dar si ai UNPR pentru adoptarea lor in aceasta sesiune parlamentara.
Motiunea USL privind eliminarea subventiei la caldura, respinsa de Senat Motiunea depusa de senatorii Uniunii Social-Liberale privind eliminarea subventiei la caldura a fost respinsa luni de senatorii PDL-UDMR-UNPR. Pentru motiune s-au pronuntat 66 de senatori PSD si PNL, iar 62 de senatori PDL-UDMR-UNPR au votat impotriva.
Cei care erau controlati cu butoane au plecat la UNPR, iar din punctul acesta de vedere UNPR a facut un bine PSD, pentru ca i-a devoalat pe cei care, mai pe ascuns, erau controlati de la Cotroceni sau alte structuri, servicii de informatii.
Problema este ca trebuie sa spunem tuturor ca noi cei de la USL suntem opozitia, iar puterea cei din PDL si UNPR, iar domnul Geoana este domnul Geoana.
Schimbarea lui Geoana din functie, hotarata luni in BPN cu un singur vot impotriva, a venit ca o incercare de a demonstra potentialilor sustinatori ai sai din partid ca este un personaj compromis, sustinut puternic de catre PDL si UNPR.
Schimbarea lui Geoana din functie, hotarata luni in BPN cu un singur vot impotriva, a venit ca o incercare de a demonstra potentialilor sustinatori ai sai din partid ca este un personaj compromis, sustinut puternic de catre PDL si UNPR.
Spunem aproape pentru ca unii grei ai UNPR au plecat din PSD strict din cauza lui Geoana si nu sunt prea incantati sa se trezeasca pe cap cu el.
Aducand in atentie tema suspendarii, USL incearca sa acopere scandalurile interne Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca liderii USL fac dovada unei "viziuni inguste si daunatoare pentru Romania" si ca modul in care "incearca sa acopere scandalurile interne", aducand in atentia opiniei publice tema suspendarii presedintelui, denota "amatorism si iresponsabilitate" "Liderii USL fac inca o data dovada unei viziuni inguste si daunatoare pentru Romania.
In al doilea rand, devine pe zi ce trece mai evident, in ciuda agitatiei necontenite a utilizarii unor importante fonduri din banii publici si chiar a santajului cu dosare penale, ca UNPR, desi aparent strange un numar mare de adeziuni ale unor activisti locali, apartinand PSD si PNL, in realitate sta tintuit la o intentie de vot ce nu depaseste 1 la suta.
"Mai bine s-ar duce direct in UNPR" Mircea Geoana este un om incert care vrea sa-i incurce pe altii, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, care crede ca, mai bine, ex-pesedistul s-ar inscrie direct in UNPR. ... Mai bine s-ar duce direct in UNPR, si gata!
Dan Ilie Morega a anuntat ca demisioneaza din fruntea organizatiei judetene a UNPR Gorj, liberalul Nicolae Jolta a declarat ca se va inscrie in Partidul Democrat-Liberal, iar deputatul PNL Adriana Saftoiu si-a prezentat demisia din Parlamentul Romaniei.
Prima frana i-a venit de la UNPR unde, aparent amabil, Gabriel Oprea l-a anuntat ca propunerile formatiunii pentru Aparare si Externe sunt Gabi Oprea si Gabriel Oprea, respectiv Cristi Diaconescu si Cristi Diaconescu.
Roberta Anastase ar putea fi inlocuita cu Marian Sarbu din fruntea Camerei Deputatilor Premierul, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si liderii UNPR s-ar fi intalnit, marti dupa-masa, la Guvern, pentru a pregati debarcarea Robertei Anastase de la sefia Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de B1Tv.
google-analytics.com