Inpolitics publica articolul 'Dan Pavel: "Stiu ca Basescu vrea sa isi faca alt partid" ', pe care il puteti citi in continuare.
'Presedintele Traian Basescu cocheteaza cu ideea de a se relansa politic de la carma unui alt partid, si, chiar a fost sfatuit sa faca asta, dar, problema principala a sefului statului este ca, din punctul de vedere al structurii, UNPR este "mai prost" decat PD-L, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
"Am si eu sursele mele la Cotroceni si prin mediile apropiate lui Traian Basescu. Stiu ca presedintele se gandeste sa se relanseze politic prin alt partid. Ba chiar a primit sfaturi sa faca asa ceva. Acum, insa, seful statului are, totusi, o problema destul de mare: UNPR este mai prost decat PD-L. Nu exista termen de comparatie. Sa va spun ceva, la noi in Romania, ideile astea, proiectele astea politice, suna foarte bine in teorie. Practic insa, avem mari probleme. Nu cred ca, in fiecare partid politic, gasesti mai mult de 10 oameni de valoare. Dupa ce i-ai numarat, incep problemele. Chiar si Isus Christos, daca si-ar face partid in Romania, ar esua. Si nu din vina lui", ne-a declarat Dan Pavel.'