Cautare

323 de rezultate pentru "unirea" (8.71 secunde)
Referendumul organizat in Transnistria va propune celor 400 de mii de alegatori sa raspunda la doua intrebari, si anume daca sustin cursul spre independenta Transnistriei, urmata de unirea liber consimtita a acesteia cu Federatia Rusa, si daca considera acceptabila renuntarea la independenta Transnistriei, urmata de intrarea in componenta Republicii Moldova.
Ei sustin ca doar Unirea Cosmesti are dreptul sa foloseasca acel teren. Echipa noastra se antreneaza in acest moment intr-o sala din Tecuci”, a declarat Adrian Smarandoiu, liderul local al PNG.
Statutul zonei intercomunitare care se va infiinta intre municipiile Galati si Braila va fi intocmit de consilierul ministrului Lucrarilor Publice, Laszo Borbely, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
"Pe fundalul unei dispute paguboase pentru cetateni asistam la unirea comunistilor din PC, PSD, PNL intr-o monstruoasa coalitie anti-prezidentiala care este tinuta secreta si care va duce catre un nou PCR.
"Pe fundalul unei dispute paguboase pentru cetateni, asistam la unirea comunistilor din PC, PSD, PNL intr-o monstruoasa coalitie anti-prezidentiala care este tinuta secreta si care va duce catre formarea unui nou PCR", a anuntat presedintele Ligii pentru Presedinte, Gheorghe Codreanu.
Cu drag, din partea UDMR, pentru unirea romanilor, pare a spune coroana depusa. De ce spuneam doua si jumatate? Pentru ca una dintre viori si-a pierdut jumatate din strune.
Dupa o scurta intrevedere, la Palatul Mitropolitan, cu Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, presedintele s-a intalnit, la Hotelul Unirea, cu delegatia PD prezenta la festivitatile prilejuite de sarbatorile orasului.
Purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Liberal Democrat, Marian Petcu, a aratat ieri rezultatul ultimelor discutii dintre reprezentantii Partidului Democrat si cei de la Partidul Liberal Democrat privind unirea celor doua formatiuni politice.
Unirea Alba-Iulia - Drobeta Turnu-Severin; Jiul - FCM Resita; Poli II - CSM Rm. Valcea; FC Caracal - CFR Timisoara;
Pai, tocmai de aceea il sustin sa castige mandatul 2008-2012, dupa care unul dintre noi doi, cel mai bun, sa preia conducerea localitatii rezultate din unirea Valu-Murfatlar.
unirea tuturor fortelor politice in jurul acestui obiectiv, a bararii PD-L-ului", a declarat Iliescu, imediat dupa anuntarea rezultatelor estimative ale votului prin cateva sondaje comandate de televiziuni.
A trecut deja un an de la unirea celor doua partide. Nu mai exista PLD si PD, ci un singur partid", a afirmat Popescu.
Scopuri comune, mijloace diferite UDMR considera, conform ultimei scrisori trimise de Markó Béla europarlamentarul László Tőkés, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, ca, prin unirea celor doua partide, PCM ar capata un avantaj nesperat si ca scorul obtinut la alegeri indreptateste UDMR sa stabileasca criteriile acestei colaborari.
Dupa ce reprezentantii Partidului Ecologist Roman, cei ai Partidului Verde si cei ai Uniunii Ecologice din Romania au hotarat, la nivel central, unirea intr-o alianta electorala intre cele trei formatiuni politice, urmand ca dupa alegeri sa se infiinteze un nou partid, Partidul Verde Ecologist, am aflat ca la nivel local lucrurile nu sunt chiar asa de simple.
Dupa ce reprezentantii Partidului Ecologist Roman, cei ai Partidului Verde si cei ai Uniunii Ecologice din Romania au hotarat, la nivel central, unirea intr-o alianta electorala intre cele trei formatiuni politice, urmand ca dupa alegeri sa se infiinteze un nou partid, Partidul Verde Ecologist, am aflat ca la nivel local lucrurile nu sunt chiar asa de simple.
De exemplu, autoritatile din comuna doljeana Unirea nu au colectat decat 20% din taxa pe valoarea adaugata si impozitul pe venit, adica vor primi cu 80% mai putini bani.
Liderul PNL Varujan Vosganian (foto) a declarat aseara ca presedintele Traian Basescu nu trebuia sa aiba "o atitudine de aroganta" fata de romanii de peste Prut, care de multe ori au fost tratati ca niste rude mai mici.
Paradoxal, unirea armelor intr-un monolit nu va duce la rigidizarea sistemului, ci la flexibilizarea acestuia, intrucat devine mai usor de controlat, deci mai eficient.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Ibanesti, in judetul Mures, ca intre Bucuresti si Chisinau exista "o relatie absolut glaciala", iar acest lucru este "de neacceptat" Geoana a refuzat sa comenteze afirmatiile fostului premier Calin Popescu Tariceanu potrivit carora unirea Romaniei cu Moldova nu este dezirabila, dar a apreciat ca relatia intre cele doua tari este "absolut glaciala".
Potrivit lui Radu Sarbu, romanii care si-au ales Unirea, ca simbol pentru Ziua Nationala, nu sunt, din pacate, solidari, o responsabilitate majora pentru aceasta lipsa de solidaritate apartinand clasei politice.
google-analytics.com