Cautare

7686 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (3.23 secunde)
Concurenta pe piata telefoniei mobile va fi mai mare dupa ce se vor adjudeca toate licentele pentru servicii 3G. Ministrul Comunicatiilor estimeaza ca pe piata va mai intra un operator. Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom.
Desi posibilitatea accesarii si altor burse externe exista, companiile romanesti prefera piata autohtona de capital. De pilda, o solutie ar fi piata bursiera AIM administrata de Bursa din Londra, care ofera companiilor in crestere posibilitatea de a avea acces la finantare.
In plus, francizorul este alaturi de francizatii sai pe toata perioada de derulare a contractului, pentru a-i asista si a le oferi toata instruirea necesara pentru a ajunge la acelasi nivel de eficienta si rentabilitate.
Impozitul pe castigurile din tranzactii bursiere se va introduce de-abia de la 1 ianuarie 2006 si va fi de 16%, se arata in legea de aprobare a ordonantei care modifica noul Cod Fiscal.
Potrivit specialistilor din domeniu, profiturile pe care le incaseaza global companiile care activeaza pe acesta piata sunt de ordinul milioanelor de dolari. Aceste doua lucruri impreuna au convins ceilalti actori de pe piata ca trebuie sa intervina pentru a castiga de pe urma plecarii Shell.
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Potrivit raportului PricewaterhouseCoopers publicat recent, de mai bine de un an si jumatate se considera ca "investitia imobiliara in Romania poate fi o investitie intr-un El Dorado".
Prima saptamina din septembrie nu a adus aproape nimic spectaculos la bursa, piata a evoluat in linie dreapta daca e sa ne luam dupa indici, cu usoare cresteri.
Vanzarea de mobila este o afacere profitabila daca tii cont de datele pietei si de tendintele in materie. ... Investitia initiala consta in cumpararea sau inchirierea unui spatiu, dotarea lui si bani pentru primul stoc de produse.
In primii ani dupa integrarea in UE, o treime din companiile din industria textila care lucreaza in sistem lohn pentru pietele externe vor da faliment sau se vor orienta catre alte activitati, apreciaza analistii din piata.
De la 1 ianuarie 2007 produsele agricole care ajung pe piata locala trebuie sa fie ambalate si etichetate. Cine nu indeplineste conditiile isi poate lua adio de la comertul cu legume si fructe.
De la 1 ianuarie 2007 produsele agricole care ajung pe piata locala trebuie sa fie ambalate si etichetate. Cine nu indeplineste conditiile isi poate lua adio de la comertul cu legume si fructe.
Investitorii pot cumpara actiunile societatilor listate la bursa si pe credit, prin tranzactii in marja. Banii sunt acordati de casele de brokeraj, in conditii mai bune decat cele de pe piata monetara.
Pentru aceasta, BRM "a depus la 18 ianuarie 2007, la Autoritatea Nationala de Reglementare in dome-niul Energiei (ANRE), solicitarea de a deveni operator pe piata de energie electrica", ne-a declarat Mircea Filipoiu, presedintele institutiei.
Daca autoritatile aproba tranzactionarea libera a titlurilor de despagubire, piata paralela va scadea cu mult pretul de achizitie al acestora. ... Un proiect legislativ publicat recent de Ministerul Finantelor Publice (MFP) ar putea veni ca o manusa pentru marii speculatori de pe piata de capital.
Institutul Bancar Roman (IBR) a lansat ieri, si la Craiova, ciclul de conferinte intitulat "Calea spre performanta europeana", inceput anul trecut la Galati. IBR isi propune sa aduca in discutie teme de actualitate de pe piata financiar-bancara, in contextul evolutiilor cauzate de aderarea tarii noastre la UE.
Piata imobiliara din Craiova prezinta o serie de particularitati în 2007 fata de anii trecuti. Prima dintre ele - cresterea  preturilor, influentata de aderarea la UE.Piata imobiliara este un domeniu complex si foarte sensibil la o serie de schimbari social-economice.
La ora actuala, actiunile detinute de SIF Oltenia valoreaza pe piata 54 de milioane de euro.Dinel Staicu cere în numele SIF Oltenia peste 60 de milioane de euro pentru vânzarea pachetului de 22% detinut de societate la Automobile Craiova SA (ACSA).
In cel mai scurt timp, Piata Saturn, de pe strada Rozelor din Mangalia, va fi redeschisa publicului larg.
Directorul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion, a declarat, pentru GdS, ca procesul de fabricare a marcii Matiz se va încheia în cel mult o luna si jumatate. ... Va mai dura aproximativ o luna si jumatate", a mentionat Ion Ion.
google-analytics.com